Probabil ca nu, dar depinde si ce rau mi-ar fi facut. Daca ma,, uita" atunci cand isi face un iubit as intelege-o, ar fi indragostita si nu as avea pretentia sa se intalneasca mai mult cu mine decat cu el, insa daca ma barfeste noului ei iubit pe care-l stie de o saptamana, normall ca m-as supara. Stiu ca asa procedam in trecut, caci acum nu mai am o,, cea mai buna prietena". Am un grup de prietene si atat.
Multa bafta!
As ierta-o in timp. dar nu as mai putea fi prietena cu ea. toata lumea greseste. trebuie sa iertam, dar sa fie responsabili si sa plateasca pentru faptele lor.
Depinde de secret. Daca ar fi unul foarte mare. As fii suparata pe ea. si nu as mai vorbii cu ea o perioada de timp pana isi da seama de ce a creat. De exemplu prietena mea cea mai buna i-a zis unui baiat cu cine sunt eu, fiind un secret. Am iertat-o pentru ca stiu ca uneori are gura mare. Depinde si de persoana.
Poi i'a spus fostului meu prieten o chestie care era intre noi doua si m-a facut de tot rasul...
Da,banuiesc ca da, daca prietena ta si-ar cere scuze sincere. Cele mai bune prietene se iarta reciproc
tpu_ank întreabă: