| AnonimaFaraSens a întrebat:

Hey
.
Daca ma puteti ajuta.Nu stiu ce am.
Ma gandesc foarte des ca sunt exclusa din grupurile de fete...
Si incerc sa ma bag si eu in seama..sa deschid un subiect ceva.
Dar nu ma baga nimeni in seama.prietena mea cea mai buna parca falsa...acasa in drum spre scoala..etc,vb cu mine si ne intelem atat de bine

Dar cand ajungem la scoala..se baga in vorba cu alte fete uita complet de mine...
Si ma intreaba de ce nubies din banca sa ma duc la ea..sa vorbim.etc.
Pai degeaba m as duce daca nu ma baga in seama...
Si daca as incerca sa ii explic unele probleme pe care le am..nu vrea sa le asculte...
Schimba subiectul.
Asa ca mai bine stau in banca non stop fara sa ma duc undeva si astept sa merg acasa...
Uneori colegele ma fac sa cred ca sunt proasta si ca nu stiu ce sa vorbesc.
Ele se pun intr-un colt si incep sa vorbesca...
Daca intru si eu in vorba...nu ma baga in seama.
Asa i ca sunt o problema?
De ce dracu exist nici eu nu stiu...ca oricum calitati n am

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In grupuri de baieti nu ai incercat?

| AnonimaFaraSens explică (pentru RAY):

Nu...dar nici nu incerc.
Sunt niste betivi cu care vorbesc toti.li se pare "tare"

| RAY a răspuns (pentru AnonimaFaraSens):

De fel cum esti o persoana timida, negativista?

Foarte timida

Ce interes ar avea cineva sa vorbeasca cu tine? de vorbit nu vorbesti deci de ce sa te primeasca in grupul lor?

Pfff....stiu si eu ca sunt o aiurita.
Am nevoie de un psiholoooooog.

Crezi ca vei deveni populara astfel? eu nu cred asta, poate asa esti tu ca fiinta, cauta persoane ca tine

Ok...dar nu mai vreau sa ma critice lumea pentru timiditatea mea...
Credeti ca eu sunt fericita ca sunt asa?
Din contra...

Imi imaginez ca nu esti, dar tu vrei sa te scimbi sau simti nevoia asta?

Pai ar trebui sa ma schimb...
Dar am nevoie de un psiholooooog?
Ca altfel nu pot

Ai nevoie de vionta, ambitie, scimbarea exista doar prin ceea ce faci, prin propile experiente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fatã nu prea ai ce prietenii sa formezi, cu celelalte fete
baietii nu te bagã in seamã? Se poate sa ai calitãti care ele nu le au, de nu te bagã asa mult in seamã.

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Eu am descoperit muzica lui Zmeu` Ninja`, pe mine m-a schimbat omul ala, m-a ajutat sa nu mai fiu asocial, sa comunic cu lumea si sa-mi fac prieteni. Tu esti problema, incearca sa gasesti persoane cu INTERESE si PASIUNI comune, decat sa apelezi la psiholog mai bine iti faci un prieten cu care sa discuti, nu recomand sa vorbesti cu nimeni de pe aici problemele tale personale.

| Fleiby a răspuns:

Relaxeaza-te. Si eu patesc asta de la inceputul anului scolar. Sunt clasa a 9-a si am incercat sa intru in vorba cu noii colegi, dar a fost degeaba, pur si simplu nu aveam chestii in comun. Pana la urma am renuntat si nu am mai vorbit cu ei decat chestii legate de scoala. In restul timpului stau in banca si astept sa plec acasa.

| AnonimaFaraSens explică (pentru Fleiby):

sad nu te deranjeaza?

| Fleiby a răspuns (pentru AnonimaFaraSens):

Nu. Din fericire imi pot ocupa mintea cu alte lucruri. Eu imi petrec mult timp lucarnd la PC, asa ca uit cat de naspa e la scoala, pana urmatoarea zi... Eu planuiesc oricum sa ma mut in alt liceu cu speranta sa am cu cine vorbi. Dar tu ai putea sa incerci sa-ti gasesti pasiuni pe care sa le "cultivi" in afara scolii. Asta te va ajuta sa-ti gasesti si prieteni.

| AnonimaFaraSens explică (pentru Fleiby):

Ok.multumesc de sfat

| Elenabalan888888 a răspuns:

Nu te mai gandi la astfel de lucruri. Esti unica asa cum esti. Acea fata nu te merita! Esti prea buna pentru ea. Indeparteaza-te de oamenii care nu au aceeasi valoare ca a ta. Esti mai buna decat ea daca face lucrurile astea. Nu te mai gandi de ce existi. Existi pentru ca Dumnezeu te-a creat din iubirea parintilor tai si tu la randul tau alaturi de omul care iti este destinat vei face niste suflete minunate. Esti un om minunat orice ar spune lumea. Nu iti trebuie atentia tuturor. Iti trebuie atentia parintilor. Si in timp. unui singur om. Pe care cu siguranta il vei gasi si te va pretui mai mult decat toti si toate.

| DRionutST a răspuns:

Bună, am avut și eu un tovarăș care a pățit exact ca tine, cu cât le bagi mai mult în seama cu atât te resping mai tare. Și eu îți propun sa nu ii mai spui prietenei tale toate problemele pentru ca prieteni adevărați în viata sunt rari. Stai în banca ta nu le mai baga în seama ai încearcă sa îți faci o prietena asa cum ești ma refer la mentalitate

| sticlarusarahmaria a răspuns:

Hei! Nu zice asta! Daca nu te baga in seama nu e persoana potrivita. Exsita mii de prieteni mai buni ca o falsa. Poti chiar sa te bagi in seama cu baieți, dar sa ii alegi cu grija. Nu trebuie sa te consumi atat pe nimic. Nu o mai baga atata in seama si aduna-te! Gaseste pe cineva care sa te ințeleaga. Nu ai nevoie de 10 mii de prieteni, iti ajung 2 sau 3 si unul merge, doar sa va înțelegeți.

| Firemicegirl a răspuns:

1.Fiecare om e bun la ceva dar inca probabil tu n-ai descoperit la ce.
2.Nu toate persoanele te plac. Mereu vor exista persoane cu ura pe tine. (Nu doar pe tine vor fii. Fiecare are un "dusman")