Sa o ignori, sa ii raspunzi cu acceasi moneda( sa-i spui: vad ca iti place tare de x(un coleg de al tau), cand vine la banca ta du-te si vorbeste cu altcineva si distreaza-te spunand lucruri amuzante, o vei enerva. Sa pari linistita cand vine langa tine si sa cauti niste cuvinte cu care sa ii inchizi gura. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Incearca sa ii zici.da sunt frumoasa si? macar sunt mai frumoasa decat tine. fata ta zici ca e pizza cu de toate.incearca sa fi mai rea ca in ziua de azi nebegarea in seama nu mai are nici un efect...fi mai rea.succes
Pai eu in locul tau(sunt o fire care se enerveaza ujor si iau lumea la injurat) as incepe s-o injur bine sa ii spun tot adevaru in fata,dar nu la scoala ca atnci te zice la profi,cand o gasesti afara sau nu stiu pe unde si atunci ii comentzi,ca te enerveaza fata ei si dupa incepi so injuri bine da vezi thu sa ieji invangatoare ca altfel o sa te ia toti de poasta, asa as proceda eu dupa temperamentul tau, daca gasesti ata solutie BAFTA:*:*:*:*
Pai ar fi bine so enervezi adica fa ceva incat sa nu te mai suporte! merge asta fi sigura!
pllzz fundita?
DenqOO întreabă: