Hey! Hai sa iti spun ceva daca vei face zilnic ( pana in septembrie 2 si 30 min...) nu vei reusi cu siguranta deci 1 ) daca esti la inceput cu aceste lucruri ( eu zic ca faci cea mai mare prostie sa faci din prima zi 2 si 30 min. pe zi ) daca doresti sa scapi de burtuica iti recomand sa faci in felul urmator : ( astazi faci 10 abdomene si iti schimbi felul de mancare, maine faci acele ex de care ai spus + seara iesi la o scurta plimbare, a 3 zi alergi + restul, din a 4 zi incepi sa iti maresti " dozele " ( sa le spun asa ) ex ( iti vei mari distanta pentru alergat, vei face mai multe ex. si tot asa pana dai burtica jos P.S ( daca vei alerga iti vei face si picioarele mai frumoase ) nu pot sa garantez ca pana in septembrie nu vei mai avea burtica de ce? nu stiu in ce situatie te afli, dar stiu sigur ca si pentru cel mai gras om din lume este valabil acelasi program in timp vei reusi nu putem cladi o casa peste noapte, dar in timp vom reusi ( sper ca intelegi exemplu ), inca ceva sa nu te stresezi pentru ca nu mancarica aduce mereu in greutate ci si stresul sper ca aceste sfaturi sa iti fie de folos bafta!
Andrei67y5 întreabă: