| KillerWillBeBack a întrebat:

Hey! Dau o funda mare cat averea lui Basescu! Acum nici 5 minute,m-a sunat matusa sa mergem la tara cu verisorul.Pe langa vecini,esti un baiat dragut care vine acolo la bunica lui.Noi ne cunoastem de mult timp,da niciodata nu vorbim.La inceputul verii, mi-am facut curaj si m-am dus la el sa vorbim. Faza este ca el e tipul de baiat retras dar cu capul pe umeri.Am vazut ca se uita la mine dulce... Am trecut odata pe strada lui deoarece voiam sa ajung la magazin (as dori sa mentionez ca acolo sta un prieten vechi pe care-l cunosc de vreo 10 ani ).Cand m-am dus la poarta era fratele lui mai mic,prietenul meu vechirolling on the floor.Cum m-am dus doi metri m-ai incolo,am auzit cu fratele lui il chema.Cand m-am intors era la poarta... Intrebarea mea este: Ce subiect sa deschid? P.S.Data trecuta cand ne-am vazut era si o prietena de familie cu el. Initial am vrut sa-i las lui id, dar mi-a fost rusine asa ca i-am dat id Mariei (prietena de familie )Sper sa-mi raspundeti repede deoarece plec in curand!

2 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Daca nu vei avea ocazia de-a vorbi cu el intre 4 ochi asa cum se si spune.Ai putea sa ii lasi o scrisoare inainte sa pleci si eventual sa ii lasi si nr tau de telefon.Sa sti ca functioneaza cateodata aceasta varianta! Bafta!

| Buburuza2222 a răspuns:

Ii poti spune pur si simplu ce simti pentru ca mai tarziu mai fii prea tarziu!