Pentru ca ei se lauda ca isi iau haine de la firma X.
Si eu imi iau haine de firma, dar nu opresc pe nimeni pe strada sa-i spun ca mi-am luat blugii de la nu stiu ce firma.
Mai. poti sa fii bogat si sa ai haine de firma, dar sa nu stii sa le asortezi, poti sa nu ai bani si sa vrei sa te imbraci de firma dar.la fel, sa nu stii sa asortezi lucrurile.Asa cum sunt pitipoancele si cocalarii.Pe de alta parte, poti avea bani si sa nu te imbraci numai de firma, sa te imbraci cu gust. Sau. poti sa nu ai bani si sa te imbraci cu gust. Totul tine de...nici macar nu stiu de ce tine.de personalitatea si de capacitatea fiecaruia de gandire.si desigur de BUN gust.
by daii
Pai cei care sunt numiti cocalari si pitipoance poarta faine de firma... dar se lauda cu ele......
Cocalri sunt cei care au haine care imita o firma, se mai dau si mari cu asta, si se vede clar ca nici macar nu scrie corect firma. ok
Daca cineva are haine de firma nu e musai sa se situeze in categoria pitipoancelor si a cocalarilor. e vorba despre cum le asorteaza, despre bun gust. Daca vezi o tipa imbracata toata in imitatie de leopard si cu o ditamai curea pe care scrie mare D&G e clar.
Ce numesti tu... o haina rea? ale mele nu sunt de la o firma renumita.nu sunt foarte scumpe. dar sunt frumoase, lejere, elegante, si ma simt foarte bine in ele.deci tu consideri ca hainele mele sunt rele? imi pare rau, dar esti departe de adevar si foarte aproape de, cheltuieli inutile.
muffin94 întreabă: