| Boticelu a întrebat:

Hey!happy. de ce unii baietii cand se combina cu o fata se uita numia la aspectul fizic. conteaza si asta la un moment dat. dar e mai importanta e partea sufleteasca straight face
Nu stiu la ce baiat i-ar conveni sa se combine cu o fata trasa prin inel sau cum naiba mai numiti voi fetele in ziua d azi rolling eyes. si sufletul ei sa fie rece si inchis. e Ridicol

Răspuns Câştigător
| ForeverWarrior a răspuns:

Eu consider ca aspectul fizic nu conteaza asa mult conteaza sa ai o persoana de incredere langa tine si care sa te asculte si sa iti dea un sfat cand ai nevoie sau invers.

5 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Mai, primul lucru pe care il vzi cand faci cunosctinta cu cineva e aspectul,apoi dupa cateva conversatii ii vezi si carecterul ia ani de zile sa "vezi" sufletul cuiva, si hai sa fim seriosi, n-o sa stea nimeni la povesti 2 ani ca sa se hotarasca daca vrea sau nu sa se combine cu tine.

| elisabethia a răspuns:

Asta e o intrebare?

| micutsa19 a răspuns:

Sa fiu sincera nu doar baietii folosesc acest criteriu,,,si fii sincera nu cred ca tie ti'ar comveni sa te "combini"cum zici uh cu un tip care are o inima "de aur" dar e urat ca ciuma,,, acu' fii serioasa,,, undeva candva fiecare are sufletul lui pereche doar ca trebuie sa il caute,,,

| Deedeek a răspuns:

Aia nu-s baieti, aia sunt dobitoci... Si cum a fi un dobitoc implica asta... nu stiu de ce te mirabig grin

| Boticelu explică:

1.nu e vb de mine
2. da e o intrebare