anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. De ceva timp cea mai buna prietena a mea nu mai e la fel. Nu ma mai suna deloc si cand o sun eu sta 5 minute si apoi zice ca nu mai are chef sa vorbeasca. I-am zis ca nu o mai sun si ca sunt suparata pe ea, insa ea zice doar "Scuze..." si atat.Am lasat-o asa nu am mai sunat-o doar la scoala vorbim si dupa ceva timp i-am zis ca daca nu o sun eu ea nu ma suna niciodata si ea a zis ca astepta sa o sun eu. Si chiar ma enerveaza! Inainte vorbeam toata ziua ba chiar ramaneam fara minute pe telefon si acum... RECE. Ma uit la altele cum sunt de nedespartit - vorbesc in continuu se viziteaza una pe alta ies in oras, la plimbare iar eu si ea nimic. Nu o inteleg.Voi ce parere aveti? Intr-un fel cred ca s-a plictisit de mine.

4 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Relația voastră mă sperie. Nu crezi că ești cam obsedată de ea? Adică totuși, dacă până și eu consider că nu-i lași sufiecient aer să respire, se va plictisi și va pleca, iar asta e ceva! Nu mi se pare deloc în regulă acest lucru!
Vrei să îți facă jocul? Să te sune, să vorbiți nonstop, să mergeți în toate locurile posibile împreună? Nașpa! Nu mi-ar plăcea să am o asemenea prietenă. Eu am nevoie de libertate!
Și să știi, oamenii se schimbă! Oamenii se maturizează, oamenii își dau seama de ceea ce îi trăgeau în jos în trecut!

| ElenaSA a răspuns:

Nu s-a plictisit. Poate ca a deranjat-o ceva. Discuta clar cu ea ce o supara. Unele persoane nu recunosc si nu spun usor adevaratul motiv.

| denyemy a răspuns:

Poate a suparat-o ceva din ceea ce ai zis sau ai facut si asteapta ca tu sa fii cea care isi da seama.Rememoreaza ce ai fi putut face sa o superi. Daca nu, intreab-o, arata-i ca esti prietena ei si cand este suparata pe tine si lucrurile se vor rezolva.

| Fintommi a răspuns:

Si de asta eu nu am prieteni