| alexastef a întrebat:

Hey, de curad a inceput sa-mi placa de colegul meu de clasa, suntem de 8 ani in aceeasi clasa dar anul acesta e mai ciudatat, a inceput sa ma ia in fiecare zi in brate, imi spune ca-s adorabila, ca m-ar lua tot timpul in brate, ma pupa pe obraz si cate o data de gat, cad ma uit in ochii lui ma rusinez, are ochii verzi, si eu am o slabiciune pentru ochii verzi. Voi ce credeti, ma place sau doar se poarta frumos cu mine?
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Ok pai si atunci de ce vezi ca pe un lucru rau faptul ca te place? Cum ai spus si tu, "te topesti" happy. Bucura`te de asta in loc sa iti mai faci ganduri si cand vei capata curajul sa il intrebi o vei face, sau poate cine stie, o va face chiar el.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai degraba ii fierb hormonii. Daca il respingi de cateva ori va face acelasi lucru cu alta fata.

| alexastef explică (pentru darrio2007):

Faza e ca nu pot sa-l resping, cad ma ia in brate simt ca ma topesc.
Cum pot face sa nu mai simt lucruri pentru el, sa-l indepartez de mine?

| R0R0 a răspuns:

Te place.

| WaterDrop a răspuns:

Ori te place ori este instabil emotional si are o placere sa chinuie lumea sau poate doar se joaca cu tine vazand ca esti mai timida.Cand te imbratiseaza urmatoarea data, intreaba`l daca te place sau doar ii este frig de face asta mereu, sa vezi ce raspunde happy

| alexastef explică (pentru WaterDrop):

Sunt singura fata pe care o ia in brate si o pupa, aseara am avut banchetul si a stat doar cu mine si ma pupa mai tot timpul.si imi este foarte greu sa-l intreb daca ma place.

| alexastef explică (pentru WaterDrop):

Ai dreptate, o sa ma bucur de ceea am acum, si restul o sa vina de la sine.
Multumesc mult pentru sfaturi kiss

| WaterDrop a răspuns (pentru alexastef):

Ok pai si atunci de ce vezi ca pe un lucru rau faptul ca te place? Cum ai spus si tu, "te topesti" happy. Bucura`te de asta in loc sa iti mai faci ganduri si cand vei capata curajul sa il intrebi o vei face, sau poate cine stie, o va face chiar el.