| Mycutzaa a întrebat:

Hey.De la o vreme am inceput sa`mi cresc unghiile. dupa ce mi-au crescut,imi sunt slabe[adica mi se rup repede, mi se indoiesc, mi se exfoliaza...dar imi cresc foarte repede]mi-am comandat o oja intaritoare mda nu a functionatsad...va rog mult spuneti-mi ce tratament sa fac sau ce sa fac ca sa nu-mi mai fie asa slabe..multumesc multwinking:*

Răspuns Câştigător
| COLORATTA a răspuns:

Buna! si eu am avut aceeasi problema! si uite cum am rezolvat.o: ca sa ai unghii frumoase si sanatoase atunci cand sunt lungi, trebuie sa fie asa si cand sunt scurte, deci taieti-le, sa fie mici. apoi fa-ti zilnic chestia asta: pui intr-un bol putina apa, apoi pui o lingurita de sare. mai pui putin ulei de masline(sau de care ai) si iar pui o jumatate de lingurita de sare. iti tii unghiile in bol timp de jumatate de ora. la mine a dat rezultate excelente! daca nu merge tratamentul ista, atunci stoarce o lamaie, in zeama adauga o lingurita de sare si pune-ti lichiudul ista obtinut pe unghii(ca o oja). nu te mai spala pe maini decat dupa jumatate de ora. ambele tratamente la mine au dat rezultate extraordinare! bafta!:*

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Dacă te dai cu ojă mereu nu e bine au o mulțime de chimicale. Lasă-le să crească și dă-te cu ojă când încep să arate nasol. Știu ce spun am avut unghii naturale de 2, 3 centimetri. Știu ce spun. Mănâncă sănătos. Contează.

| Sonjaaa a răspuns:

Cum a spus coloratta merge. dar daca nu ai timp poti sa incerci nail experts strong results de la avon. e un lichid transparent (ca apa) adica nu se usuca si ramane stralucitor ca lacul. incearca sa nu mai folosesti oja cateva saptamani. imi aduc aminte ce unghii tari aveam cand nu ma dadeam cu oja, si dupa vreo 4-5 ani erau moi de mi se rupeau si cand scriam laughing