anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! De mult vroiam sa merg la film cu cei mai buni prieteni ai mei(un baiat si o fata) si sambata va fi ziua cea mare. ea a propus sa mai luam 2 baieti din clasa mea si eu am zis ok pentru ca sunt de gasca. Ea a mai zis sa il luam pe un baiat de care imi place mie si nu stiu ce sa zic, si el flirteaza cu mine dar totusi nu am mai iesit. Sa merg la film cu el? Cum sa ma comport? Cum sa fac sa nu rosesc cand se uita in ochii mei? Cum sa ii zic ca il plac? omg sunt emotionata rau. Urgent cat mai multe raspunsuri

funda

Răspuns Câştigător
| SVD a răspuns:

Pai ai incredere in tine.Pur si simplu, arata ca nu-ti pasa.Du-te la film daca asta vrei si incearca sa fi tu.Nu-i zice ca-i placi.La inceput ingnora-l,doar raspunde-i politicos daca de intreaba ceva, apoi, incearca sa intri tu in discutie cu el cu subiecte comune.Nu te emotiona, e doar un baiat; si el e om si probabil se intreaba si el acelasi lucru.Bafta,girl,be u!

1 răspuns:
| nesuferit a răspuns:

Panica asta laughing
Il saruti si gata, stai sa-ti faci planuri, ce sa-i zic, in ce directie sa ma uit.
SI el probabil se gnadeste la fel, ce sati zica, si cum sa o faca sa nul refuzi.curaj
Pace!