| Dia1990 a întrebat:

Hey... de vreo cateva luni m-am imprietenit cu un baiat. am iesit cu el la suc de multe ori, ieseam la plimbare, ne povesteam unul altuia diferite chestii. Eu ii spuneam ca imi place de x, el imi povestea de o tipa y. Ne intelegeam perfect. Pana cand m-am cuplat cu X, si el a devenit mai rece. Acum m-am despartit de x iar el(prietenul ) e cu o alta tipa Z de care nu mi-a zis nimic. Nu mai suntem prieteni ca inainte, nici macar la telefon nu ne mai vb. si acum problema care e: mi-am dat seama ca sunt indragostita de el sad oare pot face ceva sa il recuperez?

3 răspunsuri:
| Anonim_4797 a răspuns:

Buna dia.incearca sa vorbesti cu el... daca nu ai curaj sa ii spui ce simti pentru el, incearca sa ii dai de inteles sau macar sa incerci sa restabilesti relatia de dinainte si ce va urma, va veni de la sine.pentru ca eu zic ca, daca a devenit mai rece atunci cand tu te-ai cuplat cu X, inseamna ca nu ii esti indiferenta; si mai ales daca ati si iesit la suc, la plimbari, eu cred ca te place, pentru ca un baiat nu face atatea lucruri pentru o fata fara sa fie ceva in inima lui; de fapt probabil nu in ziua de azi. sper ca ti-am fost de folos. te pup!

| CactusFlower a răspuns:

Eu zic ca, din cauza ca umbla cu atatea, tu ai putea sa fi doar "una treacatoare"si sa nu insemni nimic pentru acel X.Gandeste-te un pic ca si cum nu ai fi indragostita...Nu e asa cum zic? Eu zic sa incerci sa-l uiti(iesi cu prietenii tai la plimbare, cumparaturi, distractie, un film, mai ajuta pe mama la bucatarie, in treburile casei etc, deci ocupa-ti timpul). El nu te merita, nu trebuie sa devii aia de care sa profite el.Gandeste-te ca, daca ar fi cum spune Anitamaria in "eu cred ca te place, pentru ca un baiat nu face atatea lucruri etc chatterbox ". Ba poate sa le faca, mai ales cand stie ca va putea sa profite. Daca TE IUBEA, ar fi fost alta poveste, mai exact ti-ar fi dat alte raspunsuri cand ii ziceai ca-l placi, nu vorbea de fosta si nu stiu care, nu devenea rece, te mai suna din cand in cand sa te intrebe daca esti bine etc...Deci,nu te teme, o sa-ti gasesti tu pe cineva care O SA TE IUBEASCA.Macar din milioanele de baieti, unul este si pentru tine.Doar ma gandesc ca stii vorba aia"ce e al tau e pus deoparte". Si X ala nu e al tauhee hee. Hai, te las, sper sa-ti fie de folos raspunsul.Numai bine si bafta la cautat!tongue:*

| Dia1990 explică:

AleeZumZum, tocmai asta e ca nu i-am zis niciodata ca il plac, eu il consideram doar amic. Eu ii spuneam ca il plac pe altul... Prieteni de-ai nostri comuni imi mai spuneau cum ca acest amic ma place, dar el nu zicea nimic, devenea tot rosu( e mai timid el asa un pic). si eu nu m-am gandit ca poate chiar ar fi asa. N-a fost niciodata de acord ca eu sa fiu cu x, ca zicea ca nu e pentru mine. Si dupa ce m-am combinat cu x, a inceput sa ma evite... sad