| yodeni a întrebat:

Hey, de vreo cateva luni un baiat mi-a cerut id pe facebook si i l-am dat. Am vorbit cu el de mai multe ori, mi-a spus ce ii place, ce nu, si multe altele. cred ca de vreo cateva saptamani m-am indragostit de el. Daca a fi indragostit inseamna a simti fluturasi in stoman cand te gandesti la el, a-ti straluci ochii de fericire, si a te gandi aproape non-stop la el si la calitatile si defectele lui, atunci sunt indragostitaaaa:X problema este ca el nu cred ca simte acelasi lucru. Aproape de fiecare data trebuie sa il intreb eu ce face sau sa il salut ca el mai putin. Nu stiu ce sa fac dar nu vreau sa ii spun pentru ca imi este frica sa nu imi spuna ca el nu simte nimic! Vreo idee?

Răspuns Câştigător
| mulinobianco a răspuns:

Buna. Am fost si eu in asa situatii si uite cum faceam : nu-i mai scriam prima spre exemplu o saptamana, dar incarcam poze noi, schimbam mai multe pe pagina ca sa nu-i devin plictisitoare, si el vedea ca nu-i scriu, si imi scria el, dar nu simplu imi scria. Peste vreo 5 zile mi-a spus ca ii este dor de mine si ca ma place dde mult timp, dar nu stia cum eu o sa reactionez cind imi va spune. Deci, la voi cred ca situatia e asemanatoare kiss fa asa cum ti-am spus si 100% vor fi schimbari kiss Sper ca te-am ajutat.

0 răspunsuri: