A... pai vezi sa nu fie cu subinteles visele astea, cu aluzie
Aolo frățioare ce făcuși? Cineva te-o blestemat îți zice sigur persoana mea care le știe pe toate. Îți trebuie exorcizare pentru treaba asta în mare într-o seara senina cu luna plina dintr-o pădure întunecată.
Nu știu stai sa vad ce zice bila asta transparenta.
Deci zice asa: e unu mare, cărunt, cu ochi albaștri verzi care te invidia... gelozeste și asta frățioare nu e de bine. Vad aicisa o mare putere mare care te cuprinde noaptea da tu sa nu o lași ca dacă o lași e de rău. Și puterea asta te face sa vezi dușmanii ca pe niște serpi ce sunt.
Tu fa asa:ia niște frunze expirate de mușețel, tei, sunătoare, Tinkerbell, Rapunzel, Elsa sau ce mai găsești tu prin gunoi, pui niște apa la fiert pe aragaz la vecinu, iei de-acolo o cana, o umpli cu apa și pui o lingura de frunze. Lași 5 minute fix nu mai mult ca e de rău și apoi o bei ca pe țuică. Te bagi în pat și repeți de trei ori: sa fuga dușmanii sa fuga dușmanii sa fuga dușmanii ca eu sunt cel mai barosan și le fac felu. În 3 zile o sa treacă spiritele astea rele.
Strict frunze d-alea da poți pune și altele pentru aroma. Nu găsești, ciordesti. Sau mergi în pădure da acum e cam greu sa găsești.
Barosan ești atunci când știi ca dușmanul n-are valoarea ta ca doar tu ești unicat.
Da sa o fierbi la foc mic sa nu se încălzească prea repede.
Globul meu nu minte ma vezi ca te blesteama dacă îl vorbești de rău.
Ai adus insulte la adresa globului meu care e sensibil.
Ai spus globului meu magic fermecat unic strălucitor rotund de sticla ca face figuri.
Pedeapsa capitala! La spânzurătoare cu tine! Așteapta-ți rândul la ghilotina!
Apa pe alea de la aragaz
Diorrus întreabă: