| yodeni a întrebat:

Hey, deci ador un baiat, imi vorbea asa de frumos incat m-am indragostit doar ascultandu'l. Dar de la un timp incoace nici pe mess nici la telefon nu am mai vorbit. Ma gandesc aproape tot timpul la el, dar el cred ca a uitat ca exist. Cu toate astea eu il ador. In fiecare zi sunt atat de trista pentru ca numai vorbeste cum vorbea inainte cu mine si nu stiu ce sa mai fac. Imi este rusine sa il tot sun eu. Si pe mess la fel tot timpu eu trebuie sa fac primul pas. deja imi este rusine. nu stiu ce sa mai fac ajutati-ma cu un sfat dar va rog nu imi spuneti sa imi fac curaj sa il sun! (si nici nu pot sa il uitsad)

Răspuns Câştigător
| IonelaNela97 a răspuns:

Pai daca nu mai vb cu tine inseamna ca mai vb si cu alta si ca e indragostit dar asta nu inseamna ca nu mai tine la tine,incearca sa vb cu alti baieti ai sa il faci si gelos,lasa-l pe el sa vb cu tine, nu toti baieti sunt la fel alti chiar sunt dificili, in afara sa te sfatuiesc nu te pot influenta in a lua o decizia fiindca asta tine doar de tinewinking

2 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Poate ca te`ai indragostit doar de cum arata, nu si de cine este el cu adevarat!
---> Inainte sa te indragostesti de cineva, mai bine ai invata lucruri despre el (ce`i place sa faca, hobby`uri etc.).

---> El poate ca tine la tine doar ca la o prietena. Atat.
---> Daca iesi la o intalnire cu el poate ca o sa se indragosteasca si el de tine mai mult decat era inainte! love struck

---> Ma bucur ca te-am putut ajuta! :::

| bublessely a răspuns:

Incearca sa-uiti de el poate si-a gasit pe altcineva...fal si uh gelos.si incearca sa nul mai suni o sa creada ca esti disperata.ma bucur ca te-am ajutat.:*funda pls