Poate daca ai discuta cu ea, fara rusine, ii spui astfel : Salut, ce mai faci, (si daca pleaca ii spui): stai putin dc pleci? as dori ca uneori sa mai stai de vorba cu mine, nu sa pleci si astfel se termina converstia, as dori sa fim prietene! numai daca si tu doresti... (si dupa care ea iti va da raspunsul sigur!) sper ca te-am ajutat pup!
Man scuze ca te dezamagesc.dar fiind mai mic ca ea ai mai putine sanse sa fi bagat in seama.las ca gasesti uh alta
Afla ce ii place, ca filme, muzica, hobby. si poti sa incepti o discutie cu ea; fi mai tupeista daca pare dura si ignoranta, cand te bagi in seama cu ea tu nu trebuie sa arati ca si cum ai fi disperata dupa ea adica sa zambesti la orice spune, sa fii o fata buna care ar da mereu o mana de ajutor, daca e timida ai sanse mai mari.vezi care e punctul ei slab si la treaba
Pai ruxi crezi ca n-am incercatsa o invit de exemplu am invitato la mall si a venit cu prietenul ei si cu alti 4 baieti si 2 fete si nici nu m-a bagat in seama oricum eu sunt putin mai rusinoasa si Anka da estte chiar super sfatul tau tnx de fapt toate sunt bune in afara de ala cu 7777 care nu cred ca are dreptate pentru ca mai stiu fete care au cele mai bune prietene mult mai mari decat ele tnx la toti
Hello:*pai ai putea s-o abordezi incat sa-i trezesti interesul si sa vorbeasca cu tinevorbiti despre muzica,haine si incearca intr-o zi sa o inviti sa iasa afara cu tine ca sa mai vorbiti.Dar,nu fi prea insistenta, ca sa nu se enerveze si sa nu mai vorbeasca cu tine. Sper ca te-a ajutat sfatul meu, succes:*