Stai de vorbă cu el şi dacă nu a vrut o aventură de o noapte, sau nu a auzit bârfe care l-au deranjat e posibil să vă împrieteniţi! Succes!
Daca s-a schimbat brusc, probabil s-a plictisit sa umble dupa time.Probabil tu l-ai ignorat cat el iti facea 'avansuri'. Acum du-te tu dupa el, da-l sa inteleaga ca il placi.
Stai mai mult cu el, saluta-l tu, fa primul pas. O sa-si dea seama ca si tu il placi, si daca inca mai tine la tine, iti va raspunde acestor semne.
Succes! :*
El inca te place.Acorda-i atentie asa cum o facea el.Probabil n-o mai face pentru ca astepta de la tine urmatorul pas, iar daca nu l-ai facut e posibil sa creada ca nu-l placeai.Succes!
Pai daca iti cunosti potentialul, si facea acele lucruri.eu in locul tau cand las intilni direct i-as' trage o gurita...
Probabil inca te mai place, insa e prea timid.Incearca sa vorbesti tu cu el, daca el nu o face. Daca prinzi putin curaj, poate ii spui ca tu il placi.Am avut si eu o situatie asemanatoare, tipul ma tot privea, dar era foarte timid.Acum,nu stiu sigur daca ma mai place, desi inca vorbim mult, glumim, etc. Fa cum iti spune inima!
Daca a facut acesti pasi de a ti acord atentia inseamna ca te place, reiese ca el a facut primul pas spre intilnire, acum trebuie tu sa'l faci pe al doilea... Ti'as sfatui sa te intilnesti cu el intimplator si sa te faci ca nu-l observi, trecind fata in fata cu el, tine in mina carti, apoi incearca sa te lovesti de umarul lui si sa scapi cartile, iata si un pasul tau...si se incepe discutia de tipul: ma scuzi, eu nici n'am observat ca'mi mergi in intimpinare, apoi il intrebi ce face acolo si unde pleaca.mai departe va merge cum trebuie. Bafta!
anonim_4396 întreabă:
ksm1485 întreabă: