| Ana2920 a întrebat:

Hey. Deci baiatul pe care il plac stie asta si cred ca stiu si mai multi colegi din clasa si mi-e foarte frica sa nu rada de mine...ce pot sa fac in privinta asta?

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

De ce sa rida? Ca iti place de el? Daca e un baiat serios, va stii sa aprecieze si sa respecte acest lucru. Daca e atit de neserios incit sa rida, nu crezi ca iti pui inima acolo unde nu trebuie, ca ar merita ceva mult mai bun? Daca il vezi ca ride, lasa-l sa ramina cu risul lui, tu nu-l mai baga in seama, caci, chiar de ati ajunge sa fiti impreuna, el va ride si cand e vorba de ceva foarte serios pentru tine, si cred ca esti si tu constienta ca nu ai nevoie de un asemenea om linga tine

| Violleta2022 a răspuns:

Si daca rade, ce?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa rada ca... iti place de el? Si daca ar rade, ti-ar mai placea de o asemenea persoana?
Asta este "sansa" lui sau a ta sa iti dai seama ce fel de persoana este.
Cat despre ceilalti, nu au de ce sa rada, este ceva omenesc big grin

| Seimy a răspuns:

Sa nu le dai atentie? Dar e foarte greu. dar atata timp cat iti place de el si el vede ca ceilalti rad de tine din cauza asta ar trebui sa te apere daca te place inapoi sau sa i-a initiativa. Daca nu, ai dat de persoana nepotrivita. si cel mai bine sa negi si sa cauti pe cineva care te apreciaza.cu ocazia asta aflii daca simte ceva si el pentru tine.