| NoNameSiPunct a întrebat:

Hey! Deci cred ca stiti de acel baiat de la intrebarea precedenta.Ei bine.sa va povestesc care este situatia...
Cand am inceput sa il plac eram intr-o tabara de 2 zile si 2 fete i-au spus acest lucru.Atunci mi-am pierdut eu telefonul si m-a ajutat sa il caut in toata pensiunea. Dupa tabara i-am trimis un mesaj "Spune-mi te rog daca sa continui sa te plac deoarece nu vreau sa pierd prietenia dintre noi." El a zis ca nu raspunde la astfel de intrebari.Una dintre colege a incercat in tabara sa ma faca geloasa imbratisandu-l si chiar sarutandu-l pe gura. Dupa aceasta tabara, aproape toti colegii au incercat sa ma puna cu el.Dar el a spus nu la toate.Eu fac meditatie cu el, si se comporta diferit, adica se comporta frumos cu mine dar la scoala il doare undeva de mine.Recent a mai fost o tabara in care tot asa toti colegii i-au spus sa se puna cu mine dar el nu.Au incercat chiar in autocar sa ma puna langa el pe scaun dar nu au reusit.Adica nu a vrut.A zis ceva de genul:"Nuuuu!". Apoi o prietena l-a intrebat ce crede despre mine si a zis ca nu il interesez si ca il enervez.Eu chiar il iubesc si sufar pentru el.Acum in iunie o sa fie inca o tabar de 5 zile iar dupa 2 zile pleaca din tara in Arabia Saudita.Nu vreau sa plece fara sa imi iau ramas bun dar nici nu vreau sa se supere mai8 tare pe mine.As fi vrut macar sa il imbratisez dar nu stiu cum va reactiona.Eu cred ca ma uraste mult mai mult decat as putea crede.Adica cu alte fete se poarta altfel.Cu mine se poarta urat. Atunci cand am facut ceva gresit m-0a certat ca sa zic asa.Acum nu stiu ce sa fac. Vreau sa fiu cu el.Dar eu sunt cam grasa.Dar nu e vina mea.Mama mi-a zis ca m-am nascut la 6 luni si 10 zile si mi-a zis ca de asta sunt asa ca mi-au bagat multe vitamine ca sa traiesc. Am 1, 73 si 85 kg.Colegele mi-au spus"Claudia(asta e numele meu), treci mai departe. Uita-l!" Dar eu nu pot.Simt ca daca il voi uita si daca il pierd nu mai am rost pe pamant.Pe mine nu mka place nimeni si nici nu m-a placut vreodata.PLEASE! Help!
Intrebarile mele sunt:
1.As avea sanse sa fiu cu acest baiat?
2.M-ar placea cineva la greutatea mea?
3. Orice sfaturi in legfatura cu aceasta poveste:ce sa fac ce sa nu fac cum sa-i zic. Orice care ma poate ajuta.VaROG DIN SUFLET AJUTATI-MA. Chear imi vine sa ma sinucid cand ma gandesc la el.Plang in fiecare seara dupa el.Va multumesc

6 răspunsuri:
| MrsDraguttza a răspuns:

Nu te merita
Daca un baiat nu stie sa aprecieze o fata pentru ceea ce este CLAR nu te merita
Daca iti era prieten nu facea asta...
Eu cred ca ar trebui sa iti gasesti pe altcineva
Un prieten care sa te ajute sa treci peste
Si nu conteaza greutatea!~
Ci personalitatea, frumusetea interioara...
Hai, bafta!

| NoNameSiPunct explică (pentru MrsDraguttza):

Stiu ca personalitatea conteaza si frumusetea interioara dar nici un baiat nu se uita dupa astea mai intai se uita la silueta fund si la fata...Mie la scoala unii imi nspun balena....etc si nu prea cred sa ma placa cineva.

| MrsDraguttza a răspuns (pentru NoNameSiPunct):

Si eu eram fff slaba si imi spuneau praina sau batul.
tot felul de chestii de astea
imi era rusine sa merg pe afara, sa ies, pentru ca eram super slaba
parca eram un shelet
si eu amannc mult dar nu am ingras
si am reparat asta
stiu ca baietii se uita intai la sani, fund, si apoi la fata... dar sigur exista si uj baiat care nu se uita la asta
eu am gasit un baiat care ma place asa cum sunt
oricum amandoi ne-am intalnit la un serviciu religios
dar trebuie sa crezi in tine si sa ii ignori
daca nu poti
ca mine
eu n-am putut si le raspundeam cu aceeasi moneda
poti incepe sa le reprosezi si tu lor defectele
sau sa le vb cu frumosul
nu stiu
e o situtie mai complicata

| loveda a răspuns:

1. sanse ai daca incerci sa slabesti.
2.sigur ca da
3.chiar nu stiu ce sa iti mai spun pentru ca cred ca suferi foarte mult.

| GeogeoXD a răspuns:

Nu trebuie sa suferi dupa un baiat.Credema ca o sa ai multe alte sanse. Nu te gandi ca o sa fie sfarsitul pamantului daca nu esti cu el. Asa ca nu te mai gandi in felul asta ca iti faci si mai rau. Uita de ce s-a intamplat si ramai prietena cu el. Cine stie poate la un moment dat incepe el sa te placa.

| Irinuca008 a răspuns:

1. Nu am de unde sa stiu
2.Sigur ca da, ce conteaza greutatea?
3.nu stiu cum sa te ajut sad
Incearca sa te gandesti si o sa vezi ca la un moment dat o sa gasesti o solutie te asigur de asta! :*