| Clllaudiaa a întrebat:

Hey! Deci este un baiat de la noi din scoala care imi place foarte mult de el, si din cate se vede si lui de mine.Dar am o problemabig grineci m-a invitat intr-o seara sa ies cu el la o plimbare(asta a facut-o prin mess deoarece la scoala nu prea este asa vorbaret si rad de el colegii straight face ). Nu am putut sa merg deoarece mi-a fost rau.Ok.Nu s-a suparat prima data apoi a2-a oara iar m-a invitat nici atunci nu am putut merge deoarece eram foarte obosita.Aici su inceput problemele.Eu nu stau cu el dar...Azi am intrat pe mess si am vazut ca la statusu lui era "Mi-am fisurat manacrying(".Eu l-am intrebat cum si mi-a explicat(deci a vb cu mine). Dupa asta eu a trebuit sa plec iar eu i-am zis pa si ca il iubesc(el stie ca il plac si il iubescwinking ). Deci el nu mi-a zis ca inainte pa ci ciau bubi(si cam asta inseamna ca este suparat; nu se comporta normal).La scoala azi l-am vazut si se uita ciudat la mn.Deci ce trebuie sa fac ca o sa turbez daca nu mai vb cu mine pentru ca eu nu pot sta fara elcrying
funda!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poti turba linistita, exista injectii antiturbare. Intre voi exista un fel de atractie, dar fara continut.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Incearca sa il inviti sa va plimbati pe afara sau daca nu accepta roaga pe cineva sa il ademeneasca intr-un loc in care vrei sa te plimbi cu el si dupa incearca sa vorbesti cu el, iar daca el nu vrea sa vorbeasca cu tine spune-i exact ce simti pentru el(chiar daca stie asta). Sper ca te-am ajutat!

| Clllaudiaa explică (pentru Anonima264):

Uite eu am incercat sa il invit undeva, dar ziua, el vrea noapte dar de unde noapte de ce nu vrea ziua? Simplu:deoarece ii e frica de parerea celorlalti...Iar cu ademanirea nu ma simt eu bine sa ii fac asta

| Daniela_Mititelu_1998 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, ori la scoala ori ii propui o intalnire, nu trebuie sa te panichezi, incearca sa discuti cu el si sa il convingi ca nu ai putut sa vii, sa ii spui motivele tale si poate o sa mearga. Sper ca te-am ajutat!

| Clllaudiaa explică (pentru Daniela_Mititelu_1998):

Dar niciodata nu ma panichez.Eu sunt genu de fata copilaroasa si amuzanta dar asta cica este un defect la mine.Si ce asta este firea mea nu o poate schimba nimenisad Cred ca o sa ma inteleaga dar nu merge pur si simplu prin cuvinte daca intre noi nu exista cevacrying

| Daniela_Mititelu_1998 a răspuns (pentru Clllaudiaa):

Ei, nu este nici un defect. Asta i se poate intampla oricui, atunci daruieste-i un cadou prin care sa dovedesti ca chiar il iubesti cu adevarat si chiar il meriti.