Povestea ta mi-a amintiti de marea mea iubire, exact asa mi-am intalnit si eu iubirea, la biserica, m-AM uitat deodata la el, dupa am vazut ca se uita si el la mine...hmm a fost super frumos, iar de Inviere, parca s-a legart ceva iotre noi prin priviri, se infiripase deja iubirea intre noi...de atunci nu l-am mai uitat, au trecut 3 ani de cand ne privim unul pe altul si ne asteptam, deoarece el are prietena, el implineste 21, iar eu am 15 ani, e o diferenta intre noi, mi-a spus acum 3 ani sa il astept si sa nu ma indragostesc de nimeni, chiardaca au trecut 3 ani pe langa noi, si chiar daca are prietena noi ne iubim, ne dam seama dupa felul ucm ne privim, darasteptam sa vina momentul potrivit penreu a fi impreuna.ehh poate ca te-am plictisit cu povestea mea, dar am vrut sa iti dai seama ca privirile sunt cele mai adevarate, odata ce v-ati privit, e clar ca s-a infiripat ceva intre voi, incearca sa afli informatii despre el, nu-l pierde, nu da uitarii acele priviri.
Bafta!
Trebuie sa vorbesti cu el cumva. Orice ar fi daca ti-a zambit a facut-o cu un motiv. Daca vrei sa nu-ti moara sperantele ar fi bine sa il cunosti. Poate nu o sa fie iubitul tau, dar cine nu are nevoie de un amic? O sa te simti bine daca vorbesti cu el si sa fi sigura cand o faci!
Ciao Baw!
Eu as zice sa pastrezi legatura cu el.nu iti poti da seama din prima daca te place doar fiindca ti-a zambit. Vorbeste cu el. ia`i numarul de telefon.si pe parcurs vei afla :*
Eu cred ca mai intai ar trebui sa fii sigura de ceea ce simti. Poate aparent ti-a placut modul cum arata, faptul ca te priveste, dar crede-ma, nu se stie niciodata ce se ascunde in spatele unor ochi frumosi... Ti-o spune o fata care s-a indragostit de doi ochi frumosi, dar care apoi a fost parasita, umilita si...ranita de stapanul lor, fara nici macar un motiv.Asa ca, mai gandeste-te!
Dar dat fiind faptul ca e fiul preotului, este posibil sa fie un baiat de treaba
Eu zic sa iei in calcul toate posibilitatile, si daca esti sigura de ceea ce simti tu, asigura-te si de sentimentele lui.
E doar parerea mea, poti sa o iei sau nu in calcul:*
Alina