| eueueu123 a întrebat:

Hey! deci imi place mult de un coleg de clasa happy in vacanta asta am vorbit si am ras continuu... si cred ca si el ma place, insa nu sunt sigura de asta! deci dupa ce am vorbit o groaza de chestii, vorbeam zile la rand pe mess, ore intregi! deci eram fff fericita big grin dar astazi cand ne-am vazut la scoala... parca nici nu ne cunosteam! laughing nici nu stiam cum sa il abordez! e mult mai usor in fata calculatorului, decat fata in fata! mai ales ca eu ma rusinez foarte rapid cand imi place de un baiat happy pe mess, sunt foarte deschisa cu el, ii spun orice, ne intelegem perfect, dar cand suntem fata in fata, Doamne! ma si mir cum de nici eu nici el nu vorbim aproape deloc! 1: oare si el ma place daca nici el nu a scos nici un cuvant si doar se uita in ochii mei cand m'o vazut? happy 2: si cum as putea sa nu mai fiu asa rusinata cand sunt cu el? happy
deci sigur si lui ii era cam timid, la fel ca mine, insa pe mess vorbim de'a prostii de te doare capu'! si se uita asa cu o fata la mine, imi venea sa il iau in brate laughing astept raspunsuri la cele 2 intrebari!
multumesc!

1 răspuns:
| ionutz20cm a răspuns:

Buna,e posibil ca si lui sa ii placa de tine dar poate la scoala ii este rusine sa recunoasca, sau ii e rusine de colegi, amici etc.la a-2-a intrebare nu cred ca nu poti fi emotionata, adica e normal sa fi emotionata si sa iti fie rusine...la mine la scoala unii isi scriau bilete si i le dadea persoanei de care ii placea... daca vrei mai multe detalii sau ai alte intrebari si te pot ajuta baga id meu: dinamo_ionutz13