anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,deci nu prea stiu cum sa incep...in clasa a 7a m-a placut un baiat, parintii mei nu prea il placeau pentru ca era rocker, mama tocmai ii murise de cancer iar eu am fost atat de nemernica incat m-am prefacut ca nu inteleg ca ma place.Intre timp una din fostele mele prietene(acum nu ne suportam) a stat cu el desi tot timpul(din cate am inteles) am fost un subiect care ridica tensiuni in relatia lor si tot se uita ciudat la mine..Acum suntem in clasa a 12a si simt un fel de camp magnetic cand ne apropiem unul de celalalt dar imi e rusine/teama sa-l privesc in ochi desi am incercat sa vorbesc cu el cand am vazut ca are taieturi in jurul incheieturilor dar pur si simplu nu am putut...ce sa fac? intrebarea asta m-a bantuit 5 ani.El se cam plimba dupa fete dar are o atitudine extrem de retinuta fatade mine si e o tensiune ciudata.Cand imi trimiteam biletele cu colega lui el sarea sa le prinda pe cele trimise de mine.ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| einenebun23 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Eu totusi cred ca te place. Dar si lui ii e frica sa faca primul pas. Prin faptul ca are o atitudine retinuta retinuta fata de tine demonstreaza ca te place si te vrea dar ii e frica de un esec.

| LanaLudescher a răspuns (pentru einenebun23):

Crezi? ..sau poate ca ma uraste.

| einenebun23 a răspuns (pentru LanaLudescher):

Nu te uraste. Daca te-ar uri ar face glume tampite pe seama ta si nu ar avea o atitudine retinuta fata de tine.

2 răspunsuri: