| Dumitritsa a întrebat:

Hey! Deci pe data de 05.03.2011(simbata) sunt invitata la o petrecere la un club de la ora 16:00 pina la 21:00, si parintii numi dau voie! Deci am nevoie de ajutorul vostru! am nevoie de o minciuna sa le spun parintilor ca sa pot sa merg la petrecere! Va rog! Dau funda+vot!

4 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Spune-le părinților tăi că nu te duci la petrecere,ci te duci să faci un proiect cu o colegă de-a ta,din clasă și proiectul este foarte important.
Dacă te întreabă unde este proiectul îi spui că l-ai lăsat la colega ta.
Nu are de ce să nu te lasă, nu văd motivele. Dacă se termina la ora 21, chiar nu este târziu.
Nu este bine să minți, mai bine i-ai convinge că vin mulți colegi. Sunt doar câteva ore în care vei uita de probleme și te vei distra.

Multă baftă!
Numai bine!

| *Baby* a răspuns:

Spune-le ca e un fel de petrecere in pijama, sau ca va adunati mai multe fete sa faceti un proiect pentru "x" materie...sau ca prietena ta si a luat de 4 mil, haine din mall si ca te duci la ea sa ti le arate, sa le probezi si tu.etc! Sper ca ti am fost de folos!

| MaryNepotu a răspuns:

Vand joc de gen triburile , the west , foarte ieftin (3-10 euro ) . Contact la sponsoru_sponsorilor .

| girl4you a răspuns:

Spune`le ca trebuie sa mergi la o prietena