Wow... se vede că eşti o persoană bună şi optimistă.
Uite, sincer mi-ar plăcea ca oamenii să vadă parte plină a paharului şi să fie mai îngăduitori cu ei înşişi. Deasemenea cred că ar trebui să iubim mai mult şi să fim altruişti. Dacă ar fi pace pe Pământ şi toţi s-ar respecta poate că am fi mai fericiţi. God bless you!
Wow ce frumos:]ai mare dreptate si sa stii ca nu multi dintre oameni au perspectiva asta asupra vietii:]
Multumesc.cum am mai zis se pare ca esti una dintre putinele persoane care au perspectiva asta asupra vietii:]sper sa ai noroc in viata
Eu îţi mulţumesc şi... sincer, chiar cred că eşti o persoană deosebită. Îţi doresc să ai parte numai de lucruri frumoase în viaţă. Într-adevăr ar fi frumos să avem atâta putere încât să schimbăm în bine întreaga lume. >
Asa e.nu te contrazic...dar bine zis "ar fi bine" poate ca acel"ar" se v-a implini:]
Lumea este buna daca o vezi u buna. ceea ce vreau sa spun este ca lumea este asa cum o vedem noi,diferita in functie de gandirea oamenilor optimista sau negativista.mie, una, imi place foarte mult viata si sa traiesc fiecare secunda ca si cum ar fi ultima:Xva iubesc:*
Ha ha :]]...da te inteleg:]] in fine vezi ce surprize iti aduce viata:]
As face ca dragostea sa nu mai doara asa tare, asta ar fi tot ce as vrea eu, in rest lumea mea e frumoasa
Ma bucur pentru tine:]E bine sa poti schimba doar un lucru in viata ta:]