Da eu folosc uleiul de ricin si vitamina A(combinate) si sunt foarte bune, nu iti cade parul din contra creste mai rapid si parul devine mai matasos.Indicat e sa stai cu ele in cap 3 sau 4 ore si sa faci asta de 2 ori pe saptamana timp de 3 luni.Atentie! in timp ce iti faci acest tratament sa nu folosesti placa sau alte lucruri care dauneaza..lasa-ti parul macar o perioada de timp sa isi revina! Apropo o sa ramai uimita dupa 3 luni de parul tau!
Uleiul de ricin e foarte bun pentru cresterea parului, asa ca il poti folosi cu incredere. Eu l-am folosit pentru gene si iti spun ca sunt foarte multumita de rezultat. De cazut, nu cade mai rau, insa nu stiu daca iti va creste mai repede decat creste el normal ( adica 1 cm pe luna).
Oricum, dupa vreo luna, doua, vei vedea rezultatele (daca il vei folosi corespunzator)
bafta!
Am auzit ca stimuleaza cresterea indeseste...si de folosit o sa il folosest de 2 3 ori pe saptamana o sa il las toata noaptea pe par iar cand ma trezesc o sa il spal sper sa am rezultate ca mereu mi-am dorit parul lung si nu l'am avut niciodata
multumesc pentru sfat!