| cici96 a întrebat:

Hey, e adevarat ca daca fac abdomene nu scap de burtica? :((
eu am inceput de luni sa fac astea http://www.flatbellyprogram.com/ro/be/index.html#tabs-2 si astea http://www.youtube.com/watch?v=kHSCmwHaGJs&feature=g-lik e
le fac de 3 ori pe zi + 30 minute alergat + dieta :)
am vreo sansa sa scap de burta pana in septembrie?
va rog o parere ceva! :| :|

Răspuns Câştigător
| Fluturash16 a răspuns:

Daca te tine de treaba o sa scapiilove struck
Sii sa stii ca potii mancaa si dulciurii in timpu dieteii dar foarte putin.

| cici96 explică (pentru Fluturash16):

Mersi enorm happy am intreab asta pentru ca mi-a zis cineva astazi ca nu o sa pot scapa de ea niciodata sad mai aveam un pic si plangeam crying imi doresc enorm sa scap de ea straight face

Aaa scuze nu am observat ca e aceeiasi persoana laughing happy

| Fluturash16 a răspuns (pentru cici96):

Eu imi cer scuzelaughing)Pentru ca am postat de 2 orii dar am avut impresiaa ca nu s`a postat.

happy

10 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,parerea mea este ca vei reusi sa scapi de burtica daca te vei tine de programhappyImi place sa va persoane ambitioasehappy
Mult succes cu slabitulhappy

| cici96 explică (pentru beautifulkiss):

Multumesc mult! happy eu sper sa reusesc chiar daca nimeni nu ma sustine straight face trebuie sa reusesc happy

| Fluturash16 a răspuns:

Heybig hug
Daa o sa scapii de eaa daca te tiii de treabaa, si eu am inceput sa fac abdomenee si chiar mereg.

Mersi mult happy imi doresc foarte mult sa scap de ea pana in septembrie happy desi eu nu sunt grasa am burtica crying crying crying sper sa scap de ea happy insa azi mi-a zis cineva ca nu o sa pot scapa niciodata de ea si mai sa plang straight face e 'visul" meu straight face

| Fluturash16 a răspuns (pentru cici96):

Stai linistitaa nu mai fii suparat.O sa scapii de ea, dar sa te tii de treaba si daca facii totul asa cum trebuiee o sa scapii de eaa si mai devreme.batting eyelashes

Multumesc mult! happy