Vorbeste cu ea si spune-i ce simti! NU cred ca o sa te refuze sa te asculte.Si poate ai noroc si te place si ea.
Nu pierzi nimic daca vorbesti cu ea! Bafta.
Dacă pleacă, este o decizie destul de importantă, luată în primul rând de părinții ei. Deci nu prea cred că mai poți face ceva.
Ea pleaca, tu ramai. Sa zicem ca ai avea succes cu ea. La ce ti-ar folosi? O sa suferiti o vreme amandoi si pana la urma unul din voi va renunta, deci o sa suferiti degeaba. Iar o relatie la distanta este mai mult suferinta decat bucurie.
Nu se merita sa lupti pentru ea,atata timp cat nu e nimic intre voi
Iti dau un sfat. Spune-i tot ce simti si plus de asta cere-ti scuze ca te-ai purtat urat cu ea anul trecut,va aprecia Uite, chiar daca ea va pleca, merita sa stie ce simti tu pentru ea. Vorba aia "mai bine regreti ceva ce ai facut, decat decat ceva ce nu ai facut", intelegi tu. Macar o sa traiesti impacat cu gandul ca stie decat sa te intrebi o viata ce s-ar fi intamplat daca ar fi stiut...Curaj! Poate te place si ea pe tine
I-ai flori si spune-i ca o iubesti, clar, raspicat, direct... alta sansa nu mai ai, oricare ar fi raspunsul stii ca ai incercat, cu cat astepti mai mult cu atat vei suferi mai mult apoi. Fii barbat si fa ce trebuie sa faci.
Bai, eu zic sa-i spui ce simti. In cel mai bun caz o sa simta si ea la fel si puii mei, pentreceti timpul ramas impreuna. In cel mai rau caz o sa te injure sau ceva, dar n-are importanta pentru ca oricum pleaca. In orice caz, in ambele cazuri macar ai inima impacata ca ai incercat Be optimistic! Pups :*
Fa un gest nebunesc, sunteti tineri! Multe relatii incep cu ura si apoi cu iubirea.Fa ceva ca in telenovele, poate o convingi sa ramana!
Nu stiu sigur dar daca ii spui ce simti pentru ia sunt sigura ca o sa te placa si ia
Geo2969686 întreabă: