anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! e o intrebare pentru fete si sunt cam mica ca sa intreb asta dar, uitati: sunt in clasa a 6-a si toate fetele din clasa au sanii aproape ca ai sora-mii (care are aproape 16 ani) si eu ii am mult mai mici... dar mai e numai o fata care, pur si simplu e la fel cum era cand s-a nascut...Si e un pic cam greu sa suporti cum isi bat alea joc de tine. stiti vreo cale naturista care nu costa mult si care are efect pentru marirea sanilor? funda!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sanii mici sunt jucausi, crede-ma. Poti sa faci atatea, sa sari, sa dansezi. alea cu sanii mari nu pot sa faca nimic din toate astea. Fi fericita asa cum esti. Este o chestie care te deranjeaza pe tine, inteleg dar nu mai fi obsedata de tine. O sa iti creasca si tie pe parcurs, viata sexuala alea alea. Pe baieti nu ii intereseaza, dar le plac alea cu sanii mari, mno. Dar asta nu conteaza toate avem pana la urma sani, fund si gaura. Daca se schimba ceva sa ma tina si pe mine cineva la curent cu noile detalii. Stai linistita. O sa vezi la 16 ani cum vor fi, mai vorbim pana atunci in fiecare an, daca voi din clasa a 6 va preocupa chestia asta... e clar.

| Morphines a răspuns:

Ești prea mică pentru așa ceva. Dezvoltarea ta este în curs, așa că așteaptă. Sunt atâtea actrițe cu pieptul plat și nu se plâng și nu pun botul la toate prostiile pe care le zic unii și alții. Dacă cineva se ia de tine, treci peste. Nu merită să riști să-ți distrugi sănătatea pentru sâni mai mari. În câțiva ani e posibil să mai crească, dar dacă tot nu vei fi mulțumită, când vei fi majoră poți face implant.

| viergedefer a răspuns:

Ma enerveaza extrem de tare intrebarile de acest gen dar incersc sa iti dau un sfat cat de cat decent. Cred ca stii ca nu la toti adolescentii incepe procesul de dezvoltare la aceeasi varsta. Ma refer si la baieti dar si la fete. Cunosc multi baieti care pe la 13 sau 14 ani erau cu 2 capuri mai scunzi iar acum, la 17 ani sunt cu 2 capuri mai inalti decat mine. De ce ai avea nevoie de la varsta asta de bombe? Nu, nu ai. Daca nu esti cat un elefant e normal sa ai sanii mai mici. Ar trebui sa iti bagi ceva in colegele care comenteaza despre tine. Care e treaba lor si de ce iti pasa de ceea ce spun? Nu trebuie sa iti zapacesti organismul cu niciun fel de buruiana pentru marirea sanilor. Bine ca nu esti plata de tot.

| AdiMrr a răspuns:

Si eu sunt cls.6. Am sanii mici dar nu prea ma intereseaza. Bine inteles ca mi-as fi dorit sa am sanii un pic mari dar, sunt multe dezavantaje. Nu mai poti sari la sport, de fapt poti dar este foarte rusinos fiindca.ma intelegi! Mai bine nu mai sari decat sa iti ajunga sanii pana la gura. Oricum daca ai sanii mari toti baietii se holbeaza la sanii tai si este cam jenant... Lasa ca o sa iti creasca din an in an... Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cica daca mananci porumb cresc sanii, dar si asa mai cresc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Freaca cu hartie igenieca intre ei sau fluiera.

| gratie a răspuns:

I-ati un sutien cu pushap si gata..caile naturiste nu sunt pentru varsta ta :*