anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. E o situatie destul de delicata, si nu stiu cum ar trebui sa reactionez. Merg la pregatire la o profa care nu ma suporta. De fiecare data cand celelalte doua fete nu stiu sa raspunda la o intrebare si raspund eu, nici macar nu se uita la mine. Nu apreciaza faptul ca ma straduiesc sa dau tot ce e mai bun din mine. Intotdeauna ma face sa ma simt prost. Spre exemplu ultima data am intins putin mana (ca sa n-o fac sa stea cu mana intinsa) ca sa iau hartia pe care se pregatea sa mi-o inmane si mi-a zis pe un ton taios sa astept ca o sa-mi dea si mie hartia. Celorlalte fete le accepta orice, dar pe mine pur si simplu ma uraste si asteapta permanent sa ma prinda cu orice ca sa ma faca de ras si sa ma simt prost. Cand a vorbit cu parintii le-a spus ca poate este o incompatibilitate intre noi. Ce ar trebui sa fac ca sa-i intru in voie? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă există o incompatibilitate între voi, iar tu nu vrei să renunți la ea (probabil, ai motivele tale), atunci învață să fii puternică, să poți depăși cu ușurință și momentele acelea.
Dragoste cu sila nu se poate, dar uite, de dragul banilor, ți-a acceptat prezența. straight face Tu învață, fii silitoare, și nu te destăinui colegelor, cu care ești la meditații. S-ar putea ca tocmai ele să fie cauza, pentru care profesorul acela, adoptă o atitudine distantă vis-a-vis de tine. S-ar putea să fie un om influențabil și atunci, cineva o alimentează constant, cu știri negative despre tine... E bine să fii precaută.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Te duci la alta profesoara.

| TheCuteOne a răspuns:

Bună!
Păi, din păcate nu prea ai ce face. Ai putea să te duci altundeva la pregătire...

| IceCreamDoll a răspuns (pentru TheCuteOne):

Nu am cum sa merg in alta parte.

| averagestudent a răspuns:

Incearca sa o ignori si sa inveti ce e mai bun de la ea sau daca poti sa iti gasesti alta profesoara

| teyateo a răspuns:

Poti sa ii cumperi un cadou frumos si sa faci astfel in cat sa nu te poata face sa te simti rusinata.