| DDN a întrebat:

Hey. E putin deplasat sa ma mut cu iubitul de la varsta aceasta(21 ani) tinand cont ca parintii sunt impotriva lui pentru ca nu are o meserie gen doctor, avocat, si e pur si simplu un angajat la call center, si avand in vedere ca parintii au o minte,, incuiata,,, fara relatie la varsta aceasta, dupa casatorie sa mi permit sa fac anumite lucruri cu el, vacante, etc tot dupa casatorie, virgina pana la 30 de ani, si daca as face pasul acesta, sunt constienta ca parintii n ar mai vorbi cu mine absolut deloc.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu e neaparat un gest deplasat, dar totusi, e o varsta frageda pentru a-ti lua propriul drum.

Trebuie sa analizezi bine situatia, e usor de spus dar greu de facut.
Te muti cu el, bine, dar unde? Stati impreuna doar voi, veti sta cu parintii lui? Parintii lui sunt de acord?
Si mai important de atat, ai suficienta incredere in el incat sa faci acest pas? Bine, nu e ca si cum te-ai casatorii, sau nu ar fi cale de intoarcere, dar ar fi destul de penibil sa te intorci "cu coada intre picioare" inapoi la parintii tai, asta daca ceva merge prost.

| DDN explică (pentru OldSoul):

@OldSoul ideea e ca mama vrea sa raman cu ea in casa pentru a ma controla in orice privinta, cand sa ies afara spre exemplu, cu cine sa vorbesc, ce sa fac cu viitorul meu. Ea tot ce vrea e sa ma controleze impreuna cu mama ei, pentru ca asa au facut toata viata cu toata lumeax le place decat sa dea ordine, dar nu sa execute si ele. Mama mereu imi striga ca daca nu fac in viata tot ce vrea ea, o fac de rusine in tot orasul. O sa am program de iesit afara, o sa fiu forțată sa renunt la iubit, la facultatea la care vreau sa dau. O sa fiu urmarita peste tot unde ma duc, ca isi pune ea persoane sa ma urmareasca. Spre exemplu daca ma duc la verisoara mea in vizita, mama nu ma crede ca ma duc acolo, imediat o suna pe vara, mea sa afle daca sunt sau nu acolo, sau daca ma duc in orice loc, face tot posibilul sa afle daca sunt acolo. Ea m vede vinovata pentru ca tata a aflat ca a avut amant timp de un an de zile, si imi striga mereu ca daca ea in.viata nu e fericita nu ma lasa sa fiu nici eu fericita, daca ea nu mai are nicio relatie cu vreun baiat, sau chiar cu tata, o sa faca tot posibilul sa nu am nici eu.

| OldSoul a răspuns (pentru DDN):

Chiar ca e o problema grava cu ea in acest caz.
Te inteleg, dar totusi, analizeaza bine varianta de a te muta, daca actionezi din nervi e posibil sa se dovedeasca in viitor ca a fost o decizie gresita.
Deci mare atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de normal asta. Cat despre parintii tai, ce sa zic, imi pare rau. Cam naspa mentalitatea asta "fara relatie la varsta aceasta, dupa casatorie sa mi permit sa fac anumite lucruri cu el, vacante, etc tot dupa casatorie, virgina pana la 30 de ani"