| Chnss a întrebat:

Hey,e un baiat cu care am fost acum ceva vreme si la un moment dat am vrut o pauza iar dupa vreo 2 saptamani m-am combinat cu alt tip, iar el a suferit dupa mine apoi a fost o perioada in care nu ne-am vorbit deloc, pur si simplu ma ura si oarecum il inteleg.Iar acum o saptamana am inceput sa vorbim din nou si i-am spus de fapt ca nu l-am lasat pentru altul si a zis ca el inca ma place si si eu il plac..Si stabilisem sa iesim a doua zi sa discutam totul, dar nu a fost asa si i-am zis din nou pe facebook ca inca il plac si a zis ca intre noi nu mai poate exista o relatie serioasa, decat gen friend with benefits.Si mi-a zis vorbe grele si mi-a spus sa nu il mai caut niciodata.Si acum vreau sa vorbim din nou adica nu neaparat sa ne impacam.Nu stiu cum sa ii vorbesc imi e frica sa nu faca cum a facut data trecuta.El e un bad guy adica asa a devenit, nu era.Si acum ca e asa si ca s-a schimbat chiar nu stiu cum sa-l mai iau.Va rog dati-mi un sfat.sad

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si cine crezi ca l-a facut sa fie asa? Tu.Prin comportamentul tau.Baiatul poate chiar tinea la tine.Scuza-ma ca te critic dar asta este adevarul.In locul lui nu ti-as mai da atentie.

| Chnss explică (pentru darrio2007):

Dar trebuie sa pot sa fac ceva....Nu ai nicio idee?

| darrio2007 a răspuns (pentru Chnss):

Singurul lucru ar fi sa ii ceri iertare.Si,nu in ultimul rand, sa nu mai inseli increderea partenerului.Lui sau a altuia.Parerea mea.

| Chnss explică (pentru darrio2007):

Pai mi-am cerut dar tot asa.

| darrio2007 a răspuns (pentru Chnss):

Ori l-ai ranit foarte tare ori are pe cineva.