anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, e vara, dar eu ma simt atat de singura. Stau toata ziua in casa. Am 17 ani si am doar o singura prietena, care in fiecare vara uita de mine si sta mai mult cu cealalta prietena a ei. Nu ma suna sa iesim, daca o sun eu ori nu e acasa, ori e cu prietena ei. Nu as vrea sa ne distantiem pentru ca nu mai am prieteni, da nici sa ma umilesc in fata ei s-o sun doar eu. Imi pare rau ca mereu m-am purtat frumos cu ea, am ajutat-o mereu, dar acum ea o prefera pe cealalta. Vreun sfat ceva, s-o mai sun sa iesim, ca m-am saturat de casa, sau sa astept ea sa ma cheme?

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

Buna prietena,
Cat de bine te inteleg, am avut aceiasi problema vara trecuta, fiindca am avut si eu niste "prieteni" care ieseau tot timpul fara mine afara si nu ma chemau chiar si daca eu ii rugam, ieseau in secret ca soarecii, insa am un singur prieten care pare mai de treaba dar si el s-a indragostit ca orbul intr-o fara si acum nu-i pasa de nimic. La fel stau si eu toata ziua in casa deoarece nu am cu cine iesi, insa eu iti spun sa iesi afara si sa te primbli pur si simplu daca te plimbi singura nu-i nimic, eu tot ies in fiecare zi afara si ma plimb singur, si cam am inteles ca pana la urma orice om te tradeaza sau iti face ceva de genul de aceea nu mai am incredere in nimeni si aceeasi ti-as sfatui si tie.
Cu drag Infante Defunte.

| EVA9443 a răspuns (pentru syd2):

Multumesc de raspuns. Astazi i-am scris unei colege si ni-am inteles sa iesim. Plimbarea singura la fel e o varianta buna.

| syd2 a răspuns (pentru EVA9443):

Da fundita daca vrei, terooog :3

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Si eu,obisnuiesc sa merg singur,sa ma plimb, sa ma relaxez, sa ma linistesc, sa imi adun gandurile.happy
Dar sfatul meu e sa iti iei un animal de companie, pisica sau catel si sa vezi ca nu te vei mai simti singura.Vei avea un suflet, cald, nevinovat si iubitor langa tine.

| RainmakerX a răspuns:

Daca nu vrei sa va distantati atunci sun-o tu! Ia initiativa sau gaseste-ti un hobby... de ce un hobby? Pai poti sa intalnesti alti pasionati de acest hobby in orasul tau si sa-ti faci noi prieteni.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o mai căuta. nu e nevoie să ții în viața ta persoane cărora trebuie să le amintești că exiști. găsește altceva de făcut.

| Ohaithar a răspuns:

Dacă vrei să ieși sun-o. Poate e o persoană care nu sună. Oricum e recomandat să faci și altceva decât să ieși cu prietenii afară, nu de alta dar devii plictisitoare în discuții. Caută-ți un job de vară, dacă vrei să faci niște bănuți, sau participă la volutariate dacă vrei să faci prieteni (red cross de exemplu).