O sa-ti spun cateva cuvinte directe.
In primul rand faptul ca el e atat de gelos nu e bine deloc, chiar daca gelozia e o dovada ca el te iubeste sau tine la tine. Dar nici tu nu trebuia sa-i dai ocazia sa-si arate gelozia...trebuia sa fii mai atenta si mai discreta in ceea ce faci.
Acum, depinde de cat de mult va iubiti unul pe celalalt. Daca tu il iubesti si regreti sincer ce ai facut, e un prim pas spre bine. spune-i tot cu sinceritate, lamuriti totul intre voi.
Daca el tine la tine sau te iubeste te va intelege si eventual te va ierta. Daca iubirea lui e sincera si reala, va renunta la relatia ce o are acum si se va intoarce la tine. Dar atentie, va fi mult mai suspicios! Trebuie sa fii si tu mult mai diplomata si mai precauta!
Sper sa va fie bine amandurora! Succes!
Daca sunteti genul care va certati din post-uri pe ask sau facebook e clar...nu te supara ca iti zic si prietena varului meu e la fel de geloasa daca comenteaza sau da like la ceva si mi se pare absolut o idiotenie, e cea mai mare tampenie sa te certi din asa ceva...adica cat de gelos si posesiv sa fi? Si in legatura cu sfatul poate ca sunt putin dura dar daca chiar ai tinut la tipul ala incearca sa ti distanta pentru ca o sa iti faci rau singura. Daca nu a fost o iubire prea profunda puteti ramane prieteni.Scuze daca te-a deranjat ceva din ce ti-am zis, e doar parerea mea.
El acum e deja cu alta in relatie, pe mine m-a sunat astazi, am lamurit problema, a zis ca o sa mai vorbim, si de ce nu sa ne vedem, sa discutam, el este foarte gelos, orgolios, Cand mergeam de mana pe strada, si ma uitam in stanga in dreapta, imi spunea sa nu ma mai uit, ca nu asa se comporta o fata cu iubit...
Aș spune să păstrezi relația de prietenie... încetul cu încetul se poate ajunge la o prietenie mai apropiată
Nu cred, deja este cu alta.