anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!happy
Eu as vrea sa ma inscriu la dansuri moderne dar tatal meu nu ma lasa spunand ca nu am timp...sau ca ma voi lasa de carte, nu voi mai invata.
Va rog spuneti-mi si mie cum sa il conving.Nu se lasa asa usor convins

Răspuns Câştigător
| NoNameqed a răspuns:

Da dar asta te avantajeaza daca inveti coregrafii depe youtube, poate in viitor tatal tau te va lasa sa faci dansuri.Deci nu te dezamagi tot vei face dansuri ca e depe youtube sau ca e cu o doamna care te invata si la youtube este la fel tot cineva te invata Funda?

6 răspunsuri:
| NoNameqed a răspuns:

Buna,pai dovedestei tatalui tau ca chiar daca mergi la dansuri o sa inveti in continuare etc.
1.Fa-ti o gasca cu care poti dansa
2.Asigurate ca tatal tau te vede.
3.Cu gasca dansezi numai dupa ce ai terminat temele.
4.Demonstreazai tatalui tau ca dansurile sunt un sport foarte bun pentru copiii.

| TaLyDa a răspuns (pentru NoNameqed):

Da dar nu prea am ce gasca sa imi fac pentru ca eu oricum dansez acasa invat coregrafii si el ma vede.

| NoNameqed a răspuns (pentru TaLyDa):

Atunci daca ai prieteni care sunt pasionati ca tine de dans, danseaza cu ei

Ai dreptate dar una este sa invat coregrafii de pe youtube si alta este sa particip la concursuri cu o doamna profesoara de dansuri...

Multumeschappy

Nu ai pentru ce daca mai ai nev de mine adauga-ma la pr si asa o sa te mai ajut

Da dar asta te avantajeaza daca inveti coregrafii depe youtube, poate in viitor tatal tau te va lasa sa faci dansuri.Deci nu te dezamagi tot vei face dansuri ca e depe youtube sau ca e cu o doamna care te invata si la youtube este la fel tot cineva te invata Funda?