| kyjonopsy a întrebat:

HEY! EU cumpar mereu revista bravo si ma gandeam sa iau si cartile din seria twilight(desi nu-mi place filmul, parca e scrisa mai bine cartea).am luat cele 2 parti din twilight si urmeaza new moon,eclipsa, breaking down.acestea la randul lor sunt formate din cate 2 parti(cred ca stiti).nu prea stau bine cu banii si nu stiu ce sa fac.voi ce ziceti? merita sa continui colectia avand in vedere ca poate nu voi mai avea ocazia asta? credeti ca nu se merita si pretul de 20 de lei nu vi se pare convenabil? ce credeti? cum vi se pare cartea? funda!

3 răspunsuri:
| EAlice a răspuns:

Sa le achizitonezi cu 20 de lei e foarte bine. Crede-ma! Eu ador seria, imi place si filmul si am cumparat primele 3 carti (dar nu de la ziar). De la editura rao, si cartile normal costa in jur de 35 de lei. Mai am de cumparat ultima carte dar sunt la fel de scumpe toate. Evident, la ziar sunt de o calitate putin mai inferioara, decat ele de la edtaura in original, insa sa stii ca e o oferta buna.

| EAlice a răspuns:

M-am uitat pe un site cum sunt vandute cartile. Ele normal sunt 4 carti scrise de Stephenie Mayer. Insa cei de la ziar vad ca le-au impartit in volume laughing. Daca ma gandesc. Un singur volum e 20 de lei? Adica prima carte din serie e "Amurg"-Twilight, ea se gaseste la pretul de 35 de lei in original.(cel mai convenabil), iar astia de la ziar cer 20 doar pe 1 volum(pentru ca ei au impartit cartea in 2). Daca e asa, nu ar prea merita sa iei de la ziar, mai bine iti iei gata cartea, e si intreaga si mi se pare mai ok.

| EAlice a răspuns:

Am mai cautat laughing, si cartile (asa pe volume) costa 11 lei una, deci 11+11 (pentru ca sunt doua)vine 22 lei. Ceea ce inseamna ca e mai bine decar sa le cumperi cu 35. Cum am spus in primul comentariu, sunt de alta caltate, nu e ca originalul cartonat, insa merita. E o poveste foarte frumoasa, scrisa de o femeie cu o imaginatie extraordinara. Eu spun sa le iei!