| ZuzaaaxD a întrebat:

Hey...Eu si cu inca o fata din cls placem 2 baietii cu o cls mai mare.Cls lor este vecina cu a noastra.Noi am aflat ca una din colegele noastre ii place de unul dintre baietii pe care ii placem noi, iar noi ne-am dus sa ii spunem(suntem prietene cu aceii baietii) dar dupa 2 saptamanii el a intrebat-o pe acea ftaa daca vrea sa stea cu el si ea a zis da.In ultima vreme acel baiat este timid cu amandoua si ne zambeste cateodata dar doar atat! Astazi am aflat ca unei alte prietene ii place de celalalt baiat de care ne place iar cand aceea fata ne-a zis ca ii place de respectivul cealalta fata care sta cu celelalt baiat de care ne place a auzit si i-a zis iubitului ei iar acum stie si celalalt baiat de care ne place ca o alta fata il place(nici unu din baietii nu stiu ca ii placem)ia nopi e gandim sa nu se termine la fel ca in celalat caz.Imi puteti spune cum sa fac ca acest presupus cuplu sa nu fie oficial?

Răspuns Câştigător
| cristiano9 a răspuns:

Mai bine ii zici baiatului ca il placi, daca taci pierzi, daca ii zici ai numai de castigat...

2 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

NU fi egoista...

| ella_4016 a răspuns:

Mai bine invata sa scrii corect daca vrei sa primesti sfaturi, eu nu am intelese nimic din ce ai zis"cealalta fata", "celalalt baiat", "ma place" "ilplace" te repeti foarte mult si nu inteleg nimic. inainte sa publici intrebarea esti intrebata daca doresti sa o editezi. reciteste inainte sa trimiti.