| PinkLips847 a întrebat:

Hey every body! Am 14 ani si eu cu gasca mea de prieteni iesim pe afara, povestim etc. Dar uneori vrem sa jucam jocuri mai active. Noi tot jucam ascunsa, hotii si politaii, lap tenis, dar neam saturat. Vrem ceva nou. Ne dati idei...pls... Dau funda si voturibig grin

Răspuns Câştigător
| cancelarul a răspuns:

Gardeana 10.Este un joc gen prinsea.Doi care prind mija si ceilalti trebuie sa fuga sa se ascunda daca unul dintre cei doi prind pe cineva numara:1, 2,3, 4,5,6,7,8,9,10 Gardeana 10, atunci cel prins este cu ceilalti doi echipa si trebuie sa ii prinda pe restul.

4 răspunsuri:
| inteligentul a răspuns:

Capra etc...

| Mentaaaaa a răspuns:

Tara vrem ostasi happy

| ToxicGirl a răspuns:

Adv si provocare:X:X e un joc super laughing si puteti sa includeti si procente, kiss`uri :Xsmug ...sau sa luati o sticla.si sa o rotiti.la cine pica trebuie sa o invarta si pe ce persoana o nimerit sa o surute sau sa inventati alcevalaughingpentru ca ar fi penal sa nimereasca baiat-baiat rolling on the floor.sau mâţă:X

| ToxicGirl a răspuns:

Adv si provocare:X:X e un joc super laughing si puteti sa includeti si procente, kiss`uri :Xsmug ...sau sa luati o sticla.si sa o rotiti.la cine pica trebuie sa o invarta si pe ce persoana o nimerit sa o surute sau sa inventati alcevalaughingpentru ca ar fi penal sa nimereasca baiat-baiat rolling on the floor.sau mâţă:X laughing