Azi a zambit.Nu mai facuse asta de multa vreme.In fiecare zi zambea fals.
Dar eu nu mai sunt acolo unde m’ai lasat. M’am ridicat si am plecat
E ca si cum un om fericit ar preda suferinta intr-o scoala ciudata.
#Astea sunt texte hai sa trecem peste.
#Prefer sa-l am pe el in cap, copilul zvapaiat
Gata stiu, te-am pierdut... `!
#E ca si cum un om fericit ar preda suferinta intr-o scoala ciudata.`!
#Imi e sete de tine, imi e somn.da nu vreau sa dorm.
#Privesc tigarea care arde , fumul se ridica la cer , maine nu voi fi ca azi , nu mai sunt la fel .
#Cu toate ca a trecut ,langa tine am invatat sa zambesc unui nou inceput !
Pastrez doua minti într-una. Copilul din mine se tine de sotii-ntr-una.
Nu e prea târziu să-i spui "Hai,lângă mine",de ce ţi-e oare atât de greu să-i spui "Mi-e dor de tine"?
Îţi mulţumesc că eşti aşa cum eşti , şi că eşti lângă mine!
Diferenta dintre noi 2 . este ca eu n`am sange de tarfa'n mine !
În mintea mea nu e urma de regula impusa, decât de dorinta distrusa si facuta cenusa !
Aşa că nu plânge, revino‘ţi în fire . Aşa e în viaţă, unu‘trece altu‘vine,În fine!
N'are rost sa plangi, niciun regret n'ar mai conta, o sa'si dea seama el, ce a pierdut candva !
Încã nu s.a terminat . luptã pentru ce îţi doreşti cu adevãrat
Mereu o sã ai pe cineva,acolo,undeva,aproape de tine .
Nu ai nimic de pierdut dacã dai o a doua şansã.
Dupa o infrangere…inveti cum sa joci.
Nu ne-am nascut în puf, dar ne bucuram de viata. Putem zâmbii daca vrem, în fiecare dimineata !
Nu te mint.Si stiu c-o sa treaca toate...
Ea e langa mine cand probleme sunt multe.Si tot ea e cea care are rabdare sa ma asculte.
# Sa` te pastez In amintiri e dreptul meu ;x`!
Sunt momente rare, de pus în ramă. Viaţa n-are mâini . Dar uite că-ţi dă câte-o palmă .
A crezut că poate avea încredere-n tine . Însă s-a ales cu o simplă despărțire
De ce pleci capul si fumezi ? De ce daca-ti spun schimba-te ! Te indepartezi ?
Sunt singur, sigur ca se poate si mai rau,traiesc, dar simt ca mor de dorul tau . . .
Cand visele devin realitate . o sa vezi cu ochii tai daca se poate !
#Sunt doar niste cuvinte ce-mi aduc aminte de ceea ce-mi spuneai cand te-am cunoscut
Când nu vrei să asculţi de nimeni, nici n-ai pe nimeni să te asculte.
Stii ce-i frumos? Nici macar nu stiu daca am vorbit serios !
Prea multe simt ,nu incap toate in rime.Copilul tau te iubeste mai presus ca oricine !
Tu ma asteptai sa vin caci asa am promis ,dar acum eu sunt cea cu telefonul inchis
Când ei cred că ai renunţat, dă din cap, zâmbeşte şi treci la linia de start .
Esti o carte inchisa ce s-a prafuit de mult.
E ziua mea , momentul meu . Astăzi contez doar eu;x
Adaugam la tot un strop de gelozie.Si ne certam prea des ,din cea mai mica prostie.
# Acum toate papusile Chucky se cred Barbie . Vai de ele ;|
Lumea e rea stii bine , asa a fost mereu , oricum nu fi dezamagit ca poate fi si mai rau . ;o3
Poate ţi'ai fi dorit o vorba bună . Poate n-a fost acolo să ţi'o spună .
Poate că o să te strângă de mână să'ţi spună că "orice s'ar întâmpla rămânem împreună".
Uneori este prea greu, alteori e mai usor da' să stii ca.ntotdeauna despărtirile dor...
Afara ploua tare, la usa e un tunet . Peretii camerei nu ofera nici un sunet !
N-am vorbit serios cand am spus ca nu te iubesc Trebuia sa tin strans Nu trebuia sa te las sa pleci.
Fie ca vrei sau ca nu vrei lumea se misca-ncontinuu. Fie ca vrei sau ca nu vrei, trebuie sa ti ritmul. :]
E un alt apus de soare, frăţioare, ştiu că doare tare ! Capu` sus , nu lăsa nimic să te doboare
Dacå nu ai fi atât de rece Ar fi totu` PERFECT ` !
Dupa orice drama, dupa orice palma in viata,zilele bune vin cu siguranta . .
Ca ei nu te cunosc, urmaresc doar interese `` Cand ti-ai ales prietenii, ar fi trebuit sa-ti pese`!
#O sa treaca, ca dai peste foarte multe care n-o sa-ti placa.
Stai sa te gandesti cum ar fi sa ai o camera pustie, dar cand ridici capul e chiar prea pustie.
Toate pizdele din staf ce vin sa-ti ceara autograf, niciodata sa nu uiti ca tu de fapt esti praf.
Prea devreme pentru multe, asa ar spune unii.
M-ai invatat sa am rabdare, acum de mana intram in etapa urmatoare
Toti avem o lupta dar nu uita pe parcurs cine te ajuta
•♥ Culloareee ...Soareee ...Parea ca nu o mai doareee!
Ca poate azi nu.da' maine sigur nu'i la fel ! . ;x
Primul,ultimul cuvant, tot una,O veche melodie fredonez intruna,.
N'are rost sa plangi, niciun regret n'ar mai conta, o sa'si dea seama el, ce a pierdut candva !
●Când te uiţi in jurul tău.vezi numai străini...Cei mai apropiaţi sunt din ce in ce mai puţini
Ciudat, spuneam mereu ca nu vreau, ca n-am timp, dar acum constat ca am inceput sa ma schimb .
Prietenia noastra care credeam ca va fi for ever, dar acum am realizat ca ea nu a existat never ...
# Vine un moment in viata cand realizezi : cine conteaza , cine nu a contat niciodata , cine nu va mai conta si cine va conta intotdeauna !
Sper sa-ti dai seama ce fel de persoana esti.Si ca nici macar nu stii prietenii sa-i pretuiesti.
Nu mai da vina pe nimeni pentru tot ce-i rău ! Pe unde mergi e drumul tău.
Toti avem prieteni si le zicem frati,iar ei sunt doar o gasca de sparti .
Nu stiu ce as putea spune . Dar intai,imi pare rau ca nu mi-ai fost prietena pe bune . :]
# De la cine nu te astepţi, ăla te dezamăgeşte !
Nu stii in cine sa mai crezi,cui sa mai intinzi o mana,cand cel de langa tine-i doar o trista minciuna .
Am multi prieteni care-mi sunt dusmani tăcuti ,cine e destept să invete : prieteni au multe fetse !
Nu a fost nici Cupidon, nici soarta, nici ispita, ci mai degraba o zi pe care nu o voi uita ...
Erai persoana ideala si mi-am zis in sine, ca tot ce o sa fac voi face numai pentru tine.
☻Si vreau sa uit . Rup pozele. Pierd visele. :]
☻Stiu ca o sa vina vremea cand vreau sa uit trecutul, ca in toata relatia asta nu am inceput cu inceputul .
☻Si n-ai putea sa spui intotdeauna : " am ales eu " pentru ca uneori alege Dumnezeu . :]
☻Si uite asa a murit ceva din mine, ti-am zis adevarul doar pentru ca am vrut sa ne fie bine . :]
☻Mi-am batuut joc dee eiii... si am facutoo'o binee. asa ca nu ai nici un motiv sa fi suparat pe minee
☻O sa ne amintim, la o tigara, tot ce a fost, odinioara >
☻Nu sunt ce vreau sa fiu, dar sunt exact ce pot, si-mi tin spiritu' viu cand al multora e mort.
☻Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi.Si probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi.
●Pe un preţ mai mic - mai mare. azi e totul de vânzare .
●Stiu ca totu' s.a terminat.Stiu ca puteam sa fiu fericita,da' orgoliu nu m.a lasat
Şi n-ai să mă mai vezi că mă plâng , n-ai să mai vezi că mă ascund . Sunt pur şi simplu ceea ce sunt ! Şi încă o dată iert ... dar nu uit...
Uita de mine,dar uitate bine. Ca`i ultima pagina din trecut.Si uitate bine ‘nainte sa zici Ca toate au trecut.
Si dormind imi imaginez ca te tin de mana, visez ce-i mai frumos si incep cu 'buna' .
●Şi nu ştiu ce să mai spun. Se vede clar că îmi lipseşti , şi îmi vine să mor că tu , nu mai eşti !
Nu ai cum să uiţi toate aceste momente , care acum sunt doar nişte simple sentimente . Dar niciodată nu am ştiut să te apreciez , poate de frică să nu te pierd .
E acest hol , pe care-n cepi sa mergi, si lacrimi de pe obraz vrei sa stergi .
Si nu mai este zi afara , tot ce vad sunt stele , si tot ce spun acum sunt din visele mele .
Sunt incapatanata pentru ca cineva mi-a demonstrat, Ca pot avea orice daca imi doresc cu-adevarat !
Stiu ca doare cand te gandesti ca totul are sfarsit! Cand esti copil ti se pare ca vei trai la infinit !
Tu poţi inventa, ştii…clipele ce au trecut, tot timpul eu să fiu la fel ca la-nceput.
• Nu da, esti constient ca nu poti refuza.Nu nu! Se joaca cu tine , stii ca nu tine la tine, da-ti place asa.
Zeci de țigări stinse'n scrumiera printre cești, Un perete alb, Sunt N lucruri ce te fac doar sa te gândești .
Funda ?
Nu sunt complet inutil...cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
i n t r e v i s s i r e a l i t a t e
I used to think, but I'm fine now.
sunt aici pentru persoanele importante, pentru cei care au ceva important de zis si pentru cei care vor sa ma enerveze. (ca multa lume vrea sa ma enerveze)
Ascult Manele De La Vecinu Am Geamu Inchis Dar Intra Pe Sub Usa
Vad sunete si aud imagini
acum am inteles! trebuie sa pun piciorul in prag! si sa trantesc usa!
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi...trage si impinge.
De ce sa bei si sa conduci ...cand poti sa fumezi si si zbori?
Alcoolul omoara incet incet...nu conteaza, nu ma grabesc.
Am luat o razna...Promit sa o dau inapoi...
Inchiriez gogoshi!
Mi-am pierdut ursuletul de plus. nu ai vrea tu sa dormi cu mine?
Pierdut chef de invatat. Il declar nul.
Caut loc pentru cersit...cine ma ajuta sa gasesc primeste 40% din castig!
Nu ti-am sarutat prietenul. Doar le-am spus buzelor lui un secret!
Cine ma iubi sa ridice mana sus! Acum!
in bere e putere…in vin sanatate…in coniac distinctie…iar in apa microbi…
nu vreau nimic decat fulgii d nea si sa te am mereu langa inima mea….cel mai dulce kdou esti u
…si marmota invelea marijuana in lenjerie intima…
Si daca ramuri bat in geam.si daca ramuri bat in geam.bag poola tai copacu
Sa fie chef peste tot, sa se miste si piersica-n compot
acelasi motive! sad again in other place.tot eu.alte lacrimi.aceleasi regrete.alte vise.acelasi scop! alte reguli.acelasi joc.rezultat necunoscut
BaIeTZi Ne CrED fItZoAsE dar la fete lE dam CLaSa.ScUZaTzINe TalEntul Dar AStA ne e DeFeCtUl
sunt o finetze invidiata de prea multe zdrente
don'T hate mE beCAUse i'M hOT. HATE ME BECAUSE YOUR BOYFRIEND THINK so
Spuneti ca nu ma suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani
Iata aici pupsik:
Vad sunete si aud imagini
acum am inteles! trebuie sa pun piciorul in prag! si sa trantesc usa!
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi...trage si impinge.
De ce sa bei si sa conduci ...cand poti sa fumezi si si zbori?
Alcoolul omoara incet incet...nu conteaza, nu ma grabesc.
Am luat o razna...Promit sa o dau inapoi...
Inchiriez gogoshi!
Mi-am pierdut ursuletul de plus. nu ai vrea tu sa dormi cu mine?
Pierdut chef de invatat. Il declar nul.
Caut loc pentru cersit.cine ma ajuta sa gasesc primeste 40% din castig!
Nu ti-am sarutat prietenul. Doar le-am spus buzelor lui un secret!
Cine ma iubi sa ridice mana sus! Acum!
1. #E genu` de tipa dupa care se tsipa dupa care te arzi ca tutunul`n pipa
2. #Si sti ca niciodata nu as fi renuntat la el indiferent cum era el mincinos sau infidel; x\
3. #Se aude poc poc poc. Picioare fine ambalate in pantofii cu toc, si daca te'a privit e supra doza de noroc!; x
4. #Am fost pe nicaieri si stiu ce inseamna. Sa vezi o comedie buna dar cu accente reci de drama.
5. # Falsifica un zambet, prefa`te ca e bine , minte`i pe cei din jur;-s, dar nu pe tine;|!
6. # Imaginea ta se pierde usor in zare . Si ca urmare ce zaresc :o : O noua provocare
7. # Sunt dependenta de frumusetea ta`. . Imuzament ce imi inspira muzica`. Fara ochii tai n`as mai putea traii o zi.
. Esti viata mea.
Mereu te voi iubii `. :*.
8. # Si ma uit la tine cum te " distrezi " q ea.;>. Si imi aduc aminte cum zicea " Ea e viata mea "!
9. # Dar n-am timp acum sa vorbesc despre el . Mai bine spune-mi.
. Ce mai fac baieti din cartier
. =p~
Funda?
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:
βσσblėėŝ întreabă:
PinkAngel25 întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: