| TraficDeMentosane a întrebat:

Hey, fetele de pe TPU happy, am vazut la multe intrebari [ "La ce se mai uita baieti la o fata...etc " ] niste raspunsuri de la baieti care ziceau ca pentru ei conteaza "sufletul, personalitatea, etc. ". Voi credeti ca este adevarul, sau au spus asta ca sa para mai altfel, sau pentru fundita de pe TPU? Eu nu stiu ce sa cred :-\.

Bye wave :*

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Dominicc a răspuns:

Hey, ce facem aici?happy ori punem intrebari ori nu mai punem? e pusa bine sa stiilaughing

Pai, eu ma uit (la aspect) sa aiba niste maini frumoase, unghii curate si putin mari. Niste picioare atragatoare. Un par lung si cret ar fi super, sau simplu. Bruneta as vrea.

Ca(,) comportament? - sa stie sa poarte o dicutie libera fara a fi atrasa de intamplarile din jur. (gen, eu vorbesc cu ea si vine o nebuna de amica de'a ei si incepe " iaonaa, ioanaaaaa, vin-o fata aici sa te intreb ceva) am cunoscut genu asta si e des.
Sa fie sincera macar in fata, restul nu am intereseaza, atata timp cat nu aflu eu. Sa stie sa faca o discutie "dulce"

Cam asta vrem majoritatea baietilor(care chiar vrem o fata cu picioarele pe pamant)

| Paty3 a răspuns:

Lol.straight face

| TraficDeMentosane explică:

Cn p* pune intrebari de pe contul` meu? straight face :O. raised eyebrows...

In fine mi-am schimbat pasw ...neah phbbbbt phbbbbt