| brunette14 a întrebat:

Hey Fetele! voi cum va simtiti mai bine cand un baiat va spune ca sunteti sexy sau frumoassa? sau cum va simtiti cand atrageti atentia unui baiat.cum e atunci cand un baiat iti spune de exemplu "buna cf?" si tu nu`i da`i importanta..cum s`ar simtii el? povestiti o intamplare ceva :* >:d< Fundaaaaaa!:X:*>:d

1 răspuns:
| SEkaty3 a răspuns:

Eu ma simt mai bine cand un baiat imi spune ca sunt frumoasa, categoric! Daca spune ca sunt sexy.e ok..insa suna cam pervers!happy
Si faza cu a atrage atentia unui baiat...toate fetele o fac, si apoi nu'i dau importanta doar pentru a atrage atentia.Si cam asta fac fetele in general, uneori e bine, alteori e gresit!
Uite o intamplare din viata mea:

Unui baiat ii placea de mine..de fiecare data cand ieseam pe afara facea anumite gesturi prin care arata ca ma place iar eu nu ii dadeam importanta. Apoi.el s-a saturat, vazand ca il ignor si chiar vb urat cu el, si a inceput sa nu mai imi dea atentie.D. Dupa aceea, am aflat ca si- facut prietena, si parca am avut un sentiment de gelozie, si miraculos, a inceput sa imi placa de elrolling on the floor...Ciudat,nu stiu ce-a fost in capul meu.In scurt timp.s-a despartit de ea pentru mine...si astfel am vrut sa fim impreuna deoarece mi-am dat seama ca il plac..Am fost cu el 1 sapt..pt ca pana l urma am realizat ca nu imi mai place de el, si in perioada aia, nu stiu ce-a fost in capul meu.M-am plictisit si mi-am dat seama ca nu ne potrivim:d

Cam atat a fost, fundita puppy dog eyes?:*