Eh da ca o sa arati urat, tu te iei dupa sfaturile astea invechite? Poarta ce vrei si las-o pe bunica-ta cu ideile ei invechite pentru comunism.
Uita-te la Chiuhuleasca, care are 1.92 si nu s-a sfiit niciodata sa poaret tocuri, daca asta a dorit!
Te vei simți ca una dintre manechinele Victoria's Secret!
Dacă îți dorești atât de mult, fă-i pe plac inimii! Fără tocuri, poate că nu te vei simți cu adevărat elegantă și frumoasă. Dacă stai prea mult în picioare și crezi vor deveni extrem de incomozi, e bine să ai la tine și o pereche de schimb.
Poartă liniștită. Atât timp cât tu te simți bine, nu trebuie să îți pese de ce zic alții
Și de când ești tu etalonul tuturor bărbaților? Poate găsește unul de peste 1, 90.
Da, te rog taci, eu am zis adevarul, ar fi cu mult mai draguta pe inacalaminte joasa si in rochie. Daca esti de la sat nu te baga.
Ăla-i adevăr ? Frumusețea nu e un adevăr universal, fiind un concept foarte relativ.
Și scapă de concepția cum că dacă ești de la sat, dintr-un anumit oraș sau orice alt loc, n-ai avea dreptul la opinie.
Nu-ti mai bate capul cu el, nu vezi cat poate? )) E un frustrat fara minte, iti pierzi timpul aiurea ca oricum nu e capabil sa priceapa sau sa ia in considerare orice din ce spui.
Acuo sa vina sa ma injure pe mine, parca vad. )))
Mi se pare ciudat că vrei să porți din proprie inițiativă instrumente de tortură în rest nu, chiar dacă ești cea mai înaltă o să arăți bine, nu te lua după bunica
Batranii mereu au dreptate, ai sa fi ca un copac si in plus te vor mai durea si picioarele.
Pink Panther întreabă:
Liviuanonim întreabă: