| JustAKiss a întrebat:

Hey fetelor, voi ce genti purtati la scoala? Mentionez ca sunt in clasa a9a. Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Sofia97 a răspuns:

Neata anul trecut si eu am fost in clasa a9a deci cred ca pot sa-ti dau niste sfaturi mai ales cu ce nu trebuie sa portilaughing. In clasa a9a o sa ai profesori noi carora trebuie sa le faci o impresie buna, crede-ma, asa ca macar o luna doua pana o sa va mai familiarizati NU purta pantaloni scurti sau fuste/rochii foarte mulate si mai sus de jumatatea coapsei pentru ca un profesor mai ursuz o sa tina minte si si chiar o sa-ti faca obseratie in timpul orei ceea ce nu este deloc placut. Dar asta nu inseamna ca nu poti purta lucruri "chic". D exemplu poti porti rochii si tricouri cu dungi pentru ca sunt la moda. De asemenea pastelurile pe care poti sa le porti atat in septembrie cat este inca, cald cat si in lunile de toamna-iarna(ai grija cu ce le asortezi). De asemenea alaturi de dungi si pasteluri poti purta si imprimeuri cu flori si dantela. Culorile pentru toamna-iarna 2013 sunt marin si bordo asa ca incearca sa le porti cu orice ocazie. De asemenea toti colegii tai vor fii impresionati daca vor vedea ca ai un stil mai aparte. De exemplu ceva care atrage foarte bine privirile celor din jur sunt camasile cu imprimeuri de matase sau vascoza. Camasile astea poti sa le porti cu niste colanti culoarea nude, cu conditia ca acestia sa fie foarte grosi si camasa putin mai lunga. Acum ca iarna este aproape trebuie sa stii ca se poarta foarte mult tricoturile colorate. De asemenea nu poti sa dai niciodata gres daca te imbraci mai casual cu niste blugi skinny(nu conteaza culoarea) si un tricou haios gen Zara sau Pull and Bear. La pantofi este mai usor adica poti purta botine, cizme sau chiar pantofi cu sau fara toc asta depinde de tine dar in culori calde. Vorbind despre genti, ei bine ar trebui sa ai cel putin doua genti si un rucsac. Cele doua genti pentru ca una singura sa invecheste si devine banala si in plus se si murdareste daca o porti in fiecare zi. Un rucsac pentru ca vei avea foarte muuulte carti si vei avea probleme cu spatele. Culorile gentilor nu prea conteaza dar incearca sa gasesti culori care sa mearga la orice. Succes in noul an happy.

3 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Pai pentru inceput un ghiozdan din Milano,o culoare rosie foarte frumoasa,scrie pe el "Sweety Years",are si un simbol SY cu inimioara si niste pietricele negre,si mai are si o inimioara mare pe buzuarul de jos,pe partea stanga scrie SWEET YEARS MILANO,pe o banda argintie,iar pe partea dreapta Heart Brend, fiermoarele sunt cu niste inimioare, penarul e la fel, e foarte draguuuut!
Abia astept sa inceapa liceul, mai ales ca sunt "bobocel" laughing
Bafta! :*

| GreenSky a răspuns:

In clasa a 9-a stiu ca am purtat o geanta de umar de genul acesta https://encrypted-tbn3.gstatic.com/......ps?/images dar mi-am cam compromis spatele in acel an deoarece vei avea multe manuale de carat! Stiu ca daca iti voi recomanda un ghiozdan ma vei ignora dar daca vrei sa nu ai probleme cu spatele e unica solutie! Altfel incearca sa nu porti in geanta lucruri inutile!

| Chupulix a răspuns:

Am mai multe, dintre care 2 sport si 2 elegante. Una mare si neagra care ma cam enerveaza fiindca isi modifica forma cand bag carti in ea si una neagra de la Diferit care o folosesc cel mai des.