| LolaKiss a întrebat:

Hey fetelor!
Voi cu ce va epilati? As dori sa ma epilez inghinal cu crema depilatoare. Credeti ca este buna?

7 răspunsuri:
| DeeeaA a răspuns:

Buna!
Ei bine.din ritualul de infrumusetare al unei femei nu ar trebui sa lipseasca epilarea.
Zona inghinala, zic eu, este sensibila. Nu te-as sfatui sa folosesti o crema depilatoare deoarece te poti irita sau iti pot aparea mici bubite. De aceea poti folosi lama de ras, epilatul cu ceara ( insa penrtru asta te-as sfatui sa mergi la un salon si sa lasi o cosmeticiana sa isi faca treaba).
Poti face asta si singura insa e putin mai complicat. Iti dau un pont!winking Trebuie sa fii foarte atenta la cat de fierbinte e ceara. Inainte sa o aplici pe corp, incearc-o pe mana. Iti poti da seama daca e prea fierbinte si dupa consistenta, in functie de cat de lichida este.
Poti de asemenea folosi epilatorul :d.
Pa, pa

| buzeduulci a răspuns (pentru DeeeaA):

Doare prea tare cu epilatorul! straight face

| DeeeaA a răspuns (pentru buzeduulci):

Nu am incercat. Prietenele mele da insa eu nu am curajul.:d. De asta am lasat la urma ideea cu epilatorulhee hee...x_x. :*

| buzeduulci a răspuns (pentru DeeeaA):

Aha. ok big grin :*

| Bambicuochiiverzi a răspuns:

Eu creme folosesc si da este destul de buna dar sa iei si cv crema calmanta sa te dai dupa sa nu te iriti.

| melena a răspuns:

Personal nu am folosit...dar am auzit ca prietenele mele sunt multumite de ea, doar ca creste mai gros firul dupa

| pentrutine96 a răspuns:

Eu ma epliez cu bigul. la crema trebuie sa ai mare grija sa nu stai nici putin nici mult ca daca sati mult te iriti

Întrebări similare