Buna!
Ei bine.din ritualul de infrumusetare al unei femei nu ar trebui sa lipseasca epilarea.
Zona inghinala, zic eu, este sensibila. Nu te-as sfatui sa folosesti o crema depilatoare deoarece te poti irita sau iti pot aparea mici bubite. De aceea poti folosi lama de ras, epilatul cu ceara ( insa penrtru asta te-as sfatui sa mergi la un salon si sa lasi o cosmeticiana sa isi faca treaba).
Poti face asta si singura insa e putin mai complicat. Iti dau un pont! Trebuie sa fii foarte atenta la cat de fierbinte e ceara. Inainte sa o aplici pe corp, incearc-o pe mana. Iti poti da seama daca e prea fierbinte si dupa consistenta, in functie de cat de lichida este.
Poti de asemenea folosi epilatorul :d.
Pa, pa
Doare prea tare cu epilatorul!
Nu am incercat. Prietenele mele da insa eu nu am curajul.:d. De asta am lasat la urma ideea cu epilatorul...x_x. :*
Aha. ok :*
Eu creme folosesc si da este destul de buna dar sa iei si cv crema calmanta sa te dai dupa sa nu te iriti.
Personal nu am folosit...dar am auzit ca prietenele mele sunt multumite de ea, doar ca creste mai gros firul dupa
Eu ma epliez cu bigul. la crema trebuie sa ai mare grija sa nu stai nici putin nici mult ca daca sati mult te iriti
Diorrus întreabă: