| naviDIabLO a întrebat:

Hey fetelor voi va uitati numai la baietii frumosi? Intreb si eu de curiozitate...

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca frumos=cocalar nuhee hee
Normal ca baietii frumosi atrag cele mai multe priviri asa cum fetele "bune" atrag cele mai multe fluieraturi dar asta nu inseamna ca totul se rezuma la astawinking

| Elena1234456 a răspuns:

Fac ei ce fac si atrag toate privirile love struck - cam asta e adevarul big grin. Dar si un tpi obisnuit imi poate atrage atentia big grin.

| Victoria a răspuns:

Da... poate e un defect, dar numai la de-astia ma uit.

| Veve :X a răspuns:

Cum sa nu ma uit? :X pai nu de aia a lasat Doamne Doamne baietii frumosi? laughing

| T30D0RA a răspuns:

Ma mai uit din cand in cand. Daca ii cunosc, nu ma uit la ei, nu stiu de ce.

| CenturyChild a răspuns:

Cred ca orce fata urmareste cu privirea pana si cateva secunde un baiat frumos(si sincer cred ca e si viceversa), inclusiv eu dar ca sa-mi placa de un baiat nu trebuie sa fie doar sau neaparat frumos. In concluzie nu ma uit doar dupa baieti frumosiwinking.

| Anonim_5812 a răspuns:

Sincer... eu nu prea ies din casa din cauza complexelor, dar cand ma duc la cumparaturi sau la scoala si un baiat frumos trece pe langa mine imi cam rup gatul

| naviDIabLO explică:

Eu nu prea ma mai uit in ultima vreme... dupa fete

| fosa.poplitee a răspuns:

Pe strada, normal ca la aia ma uit laughing dar pentru o relatie mai serioasa chiar nu caut un "sex-simbol" laughing de obicei, sunt figuranti si pot fi luati doar drept."gustari". Am zis DE OBICEI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Tu te uiti numai la fete cu un kil de fard, sani si fund? [ Curiozitatea ]