anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey frati si surori...e rau daca nu mai esti virgina? ma refer la fete in general.cum e vazuta de baietio fata ce nu mai este virgina pe la 18 ani?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O rusine daca a inceput viata sexuala inainte de 18 ani dar daca a inceput-o la varsta majoratului si a avut vreo 2 cu relatie stabila nu o judecam dar multe au avut peste 5 relatii care spun ca au fost sfante si alea nu mai le categorizam normale ci panarame. Doar de multe ori se spune ca atunci cand una zice de cate ori a intretinut relatii sexuale mai trebuie inmultit cu 20 si acolo e adevarul. Trist pentru epoca in care traim.

| Liviu a răspuns:

laughingce pot spune, se spala si e ca noua, adica nu ii da in alta gaura, ii da tot in aia facuta, nu ii face alta in spinare, bine ca. eu ca barbat asa gandesclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu este rau, din puctul de vedere medical si moral este de apreciat asta. Cum esti vazuta de baieti? Unii baieti din ziua de azi au in cap numai si numai sex, deci cum te astepti sa fi vazuta? Mai exista si baieti care sunt cu picioarele pe pamant si stiu ce este acela respect si cum trebuie folosit fata de o fata, pacat este ca am inceput sa ne luam lumea in cap deoarece citim multe rubrici de pe net in care se spune ca maturizarea (oare ce o fi aia? ) are loc la o varsta destul de frageda, dar sa nu ne punem cu oamenii de stiinta ca unde-i multa carte este loc si de multa prostie.

| MiaAtasiei a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica este de apreciat?
imi place cum vorbesti si cuvintele tale mi au dat incredere

Răspuns utilizator avertizat
| MiaAtasiei a răspuns:

Da inteleg. daca ai facut o ai facut-o asta e.dar cum e vazut acest fapt de catre baieti? adica nah...