| andra_8968 a întrebat:

Hey! funda + voot la toti!:d

Vreau sa dau o forma unghiilor acasa; nu vreau sa merg la salon(motive personale) si nu am nicio ideea.nu au mai fost aranjate pana acum si nici nu au avut o forma generală. ceva video sau bine explicat?thinking multumesc anticipat.happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste o pila de unghii mai degraba decat o foarfecuta sau o unghiera pentru a le da forma, iar daca trebuie sa tai unghia utilizeaza clestele decat foarfecuta.

Pentru unghii rotunjite foloseste pila cu miscari indreptate inspe inautru si nicioadata cu miscari inainte si inapoi, deoarece aceste miscari mai mult deterioreaza unghia. Pentru unghii patrate foloseste pila pe varful unghiei cu miscari ori de la dreapta la stanga ori de la stanga la dreapta, pana obtii o linie dreapta.Eu am " muncit " la ale mele cam 1 an jumate, deoarece aveam patul ff lat si destul de scurt. Poti cumpara uleiuri/creme pentru cuticule sau ulei de ricin si sa-ti impingi cuticulele cu ajutorul unui betisor spre interior pentru a marii patul si a scapa de pielitele alea care sunt ff enervante laughing.pe lateral, nu stiu... cate putin si des sa le tai pentru a nu se inffecta...

3 răspunsuri:
| Geo1695 a răspuns:

Http://beautyrevealed.wordpress.com/2010/10/03/cum-alegi-forma-unghiilor/ aici cred ca o sa gasesti ceva folositor sper ca te-am ajutat;)Pupici

| andra_8968 explică:

Mai...eu vreau sa stiu cum dau forma unghiilor nu cum sa'mi vopsesc unghiile.laughing