| diana_5715 a întrebat:

Hey, girls! In calitate de lider Avon caut reprezentanti din toate orasele tarii. Nu cred ca exista fata care sa nu isi doreasca un plus din punct de vedere financiar. In special noi, adolescentele stim cat de bine prinde un ban in plus atunci cand depinzi de parinti. In functie de comanda voastra puteti avea pana la 40% din valoarea totala. Suna tentant, nu? Sa vedeti si cadourile primite in fiecare campanie! Daca va convingeti inca vreo cateva prietene primiti de la 300 pana la 2100 de lei! Puteti strange cateva sute de lei lunar si produsele cosmetice de care aveti nevoie. Suntem tinere, frumoase si pline de viata! Haideti sa profitam de orice sansa! Daca sunteti de acord cu mine lasati-mi un mesaj si eu va voi ajuta. Pupici :*:*:* funda

4 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Buna:* eu sincer am fost reprezentant la avon acum 1 an si sincer m-ai mult cheltuiam bani decat sa castigstraight face.Ca na normal daca in 2-3 luni de campanii nu trimiti nicio comanda automat iesi din baza lor de date si pentru asta mereu in fiecare luna trimiteam comenzi pentru mine pentru ca lumea nu vroia sa cumpere de la avon pentru ca si eu si altii am avut experiente cam neplacute cu produsele lor si cu acceosoriile de genu lanturilor etc.Acum asta este parerea mea :*

| DenysaLove a răspuns:

Moama frate ai inceput cu stupid doar pentru ca nu sunt de acord cu "afacerea" asta laughing?

| alenxandraantonius a răspuns:

Vreau eu big grin Nu `mai sa imi explici peste cati ani trebuie sa ai ca sa fi reprezentant? N`am nici 14 straight face

| MindFreak a răspuns:

Fetelor eu vă sfătuiesc să nu puneți botul! laughing