| Criss231 a întrebat:

Hey grup! Am intampinat o problema un pic cam dificila pentru mine, fiind baiat.
Acum cateva samptamani am intalnit o fata, pe care am inceput sa o indragesc, i-am spus ca o plac, iar ea mi-a spus ca stia, acesta fiind singurul raspuns legat de tema asta. Am observat ca dupa ce i-am spus, a inceput sa se poarte un pic mai frumos cu mine, cum imi pot da seama daca ea ma place sau nu?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Pisica18a a răspuns:

Lași să decurgă totul natural,vorbiți,vă cunoașteți mai bine, încearcă să o scoți la un suc, la o prăjitură și dacă vezi că totul decurge bine înseamnă că te place. Odată ce se poartă mai frumos și mai și știa, inseamna ca ceva, ceva e pentru că dacă ii ziceai si nu te plăcea nu mai vorbea cu tine des. Adică fiind fată cam așa reacționez eu. Încearcă să ieșiți mai des dacă o placi cu adevărat pentru că să încerci nu te costă nimic.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Normal ca te place daca se poarta mai frumos cu tine. Nu este evident?

| Andreeush a răspuns:

Întreab-o pe ea dacă te place.

| Bizon95 a răspuns:

"Am observat ca dupa ce i-am spus, a inceput sa se poarte un pic mai frumos cu mine"

TU CE CREZI?!? EVIDENT CA TE PLACE

incearca sa o inviti la un film sau ceva de genul asta (la o cofetarie, competitie de sumo, etc.)