anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey guys...
Am intrat in depresie de câteva zile... Am început să renunţ şi la mâncare din câte văd eu.
Am primit o veste foarte proastă din partea unei prietene, ca şi cum s-ar muta.
Nu i-am zis nimic, am încercat să fiu normal.
După câteva zile mi-am cumpărat 2 grame de ganja, şi am încercat să văd dacă mai ridică moralul. Dar nu a fost deloc aşa.
Întrebările sunt :
- Cum să fac să mă gândesc mai puţin la ea? ( nu e iubita mea )
- 3 joint-uri câţi neuroni "arde"?

8 răspunsuri:
| AndyKama a răspuns:

Salut.
Incepand cu ultima intrebare...3 Joint-uri te cam rezolva pentru 2 zilewinking.
Lasand verdictele de genul la o parte, in cei cativa zeci de ani pe care ii avem pe pamant, primim vesti bune si vesti rele.Esti o persoana emotiva, si intr-un fel sa stii ca este bine. Daca ma intrebi pe mine, oamenii au menirea de a-si muta locul din cand in cand(de nevoie, de placere, din dorinta de a schimba ceva).
Nu iti cunosc caracterul, asa ca nu iti pot oferi sfaturi care sa functioneze 100%. Unii dintre noi preferam sa "ne inecam amarul in bautura", altii incercam varianta la care ai apelat tu.Din experienta, ambele sunt pe o perioada foarte scurta, cu un destul de dur revers mai apoi.
Solutia concreta e sa te relaxezi si sa faci ceea ce iti place, si sa pui mai multa daruire in activitatile tale.Asa iti vei tine ocupat psihicul. Apoi, haide totusi sa recunoastem ca nu e capat de tara, si tu stii asta, dar nu vrei sa recunosti.Doar nu "ti-o mai face cu mana ta"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti place de ea? Spune-i asta. Ce daca se muta, va mai puteti intalnii, poate mai rar dar, na.

| Kira5854 a răspuns:

Nici 3, nici 6 si nici 50 de jointuri nu te vor rezolva la nesfarsit, cum nici vodka, wisky sau tequila nu au efecte permanente, cum nici o partida de sex nu te satisface pentru o eternitate. Astfel, trebuie sa invatam cum sa primim vestile bune dar si pe cele rele. Nu cred ca e ceva mai rau in viata decat a pierde persoane, indiferent la ce grad de pierdere ne referim, insa chiar si daca pierdem toti oamenii pe care ii cunoastem pe rand, pentru ce sa ne inecam in fum si alcool? Pentru ce sa irosim timp pretios al vietii noastre pe viata altcuiva, cand efectele trec, te vei trezi singur si acea persoana va fi deja departe in schimb ce noi vom trai clipele pe care l-am ratat sub influenta viciilor.Am fost in depresie, am fost beata din motive banale, sau am fost inecata in lacrimi din cauza oamenilor din jurul meu. Mi-am petrecut luni intregi in ceata, singura, inconjurata doar de intuneric. Am ales sa ma detasez de tot ce inseamna viata si sa stau singura desenand imagini care eliberau foarte multa moarte si ascultand muzica care imi faceau sentimentele sa zboare, mi-am facut rau mie, si am uitat ca vinovatii sunt cei din jur. Am ajuns la concluzia ca nu e bine sa suferi dupa nimeni si totusi mai plang la certuri cu oamenii de care am reusit sa ma apropii din incheierea acelei perioade. Nimic nu tine la nesfarsit, nici prietenia si nici efectul jointului asa ca odata si odata tot va trebui sa infrunti adevarul.

| AliGab a răspuns:

Hai sa tratam problemele in ordinea in care le-ai expus:
1: Este absolut normal sa te simti prost cand o persoana draga sufletului tau pleaca departe de tine, indiferent ca este un/o prieten/a si/sau o ruda, doar ca omul are capacitatea de adaptare si se poate obisnui cu lipsa acelei persoane in timp. Unele persoane se obisnuiest mai repede, iar altora le ia mai mult timp. Tot ce trebuie sa faci este sa ai taria sa infrunti aceste sentimente de dor si sa fii constient ca intr-o zi vor trece.
2) Nicio solutie chimica din lume nu te va face sa treci mai usor peste aceste sentimente, cu atat mai putin drogurile, alcoolul si pastilele. Infruntand realitatea, inclusiv dorul pe care il simti, te poate face mai puternic pentru urmatoarele cazuri de acest gen. Este ca un fel de antrenament la sala, cu cat aprofundezi antrenamentul, cu atat muschii devin mai puternici si mai rezistenti; asa si cu sufletul, cu cat infrunti realitate mai lucid, cu atat sufletul devine mai puternic la sentimente de acest gen si ciclul de adaptare se va scurta. Spor in toate cele bune happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crezi ca daca fumezi trece sau ce? laughing invata sa treci singur mai departe, or sa fie chestia asta toata viata

| xRockForLifex a răspuns:

Copile, nu există depresie „de câteva zile". Hai, bea-ţi laptele şi culcă-te, lasă „jointurile", bine? Auzi, a intrat în depresie de câteva zile...

| peperonies a răspuns:

La tine nu cred ca mai au ce sa ardasad

| Vlad402 a răspuns:

Nu inteleg de ce se iau toti de tine... oricum, cred ca timpul vindeca orice